Before Breakfast – Unteatru Open-Air

Unteatru Open-Air, stagiunea de vară a Teatrului unteatru, reintroduce în circuitul cultural al capitalei Grădina Casei Universitarilor, o oază urbană aflată chiar în centru Bucureștiului (Strada Arthur Verona). Recent ecologizat și amenajat de Asociația Unteatru, în parteneriat cu Universitatea din București, astfel încât spațiul să-și păstreze farmecul natural, acesta găzduiește în această vară o mulțime de spectacole, concerte și evenimente unteatru.

Vineri seara, pe scena unteatru s-a jucat piesa ,,Before Breakfast”.

Versiune scenică și regie artistică: Andrei și Andreea Grosu
Scenografie: Vladimir Turturica

Distribuţia:
Doamna Rowland – Mihaela Trofimov
Alfred – Richard Bovnoczki

„Doi oameni și povestea lor. O cameră înghesuită cu amintiri și o cafea aburindă pe masă. Începe dimineața cum încep toate diminețile, cu trezirea, cu deschiderea ochilor, cu primul cuvânt, cu primul gând, cu speranța unei zile victorioase, cu micul dejun. El, ea și micul lor dejun. Sunt lucruri pe care nu și le spun de frică sau pentru că nu știu cum. Sunt nerostitele care plutesc prin cameră și care-și fac culcuș în mintea lor, până la final.

Toate au un final și toate o pot lua de la capăt. Lupta în doi e o luptă crudă care nu are un câștigător, amândoi pierd. Sau poate că în zilele cu un mic dejun reușit, se salvează.” – Andrei și Andreea Grosu

Before Breakfast este un spectacol despre iubirea pierdută dintre doi oameni, despre recunoașterea greșelilor, acceptarea sinelui și aproapelui. Este un spectacol care te pune pe gânduri, la care trăiești alături de cele 2 personaje și încerci să desprinzi tainele de zi cu zi.

Cu un scenariu foarte bun și cu o punere în scenă adecvată, Before Breakfast te trimite într-o altă lume, iar actorii te integrează cu ușurință în poveste, datorită telentului lor actoricesc incontestabil.

De asemenea, scenografia, decorul și luminile sunt elementele de detaliu care ajută la conturarea acestei povești inedite.

Before Breakfast este un spectacol plin de emoție pe care vi-l recomand cu drag!

Pentru mai multe detalii despre spactacolele unteatru, dar și pentru a afla următoarele reprezentații ale spectacolului Before Breakfast, urmăriți site-ul acestora  www.unteatru.ro, dar și pagina lor de Facebook.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s