Croazieră în junglă/ Jungle Cruise

„Croazieră în junglă” este cel mai nou film Walt Disney Pictures și este distribuit de Forum Film România.

Din 29 iulie, parcul tematic Disneyland „Croazieră în junglă” devine, în filmul care-i poartă numele, casa unor aventuri fabuloase pline de emoție, încercări la limită, mult umor, dar și învățături pe măsură.

Acțiunea este amplasată la începutul secolului XX, unde căpitanul Frank, care conduce o mică ambarcațiuni fluvială, pleacă împreună cu Lily Houghton, om de știință, și cu fratele acesteia într-o misiune în junglă pentru a găsi Arborele Vieții, despre care se crede că deține puteri vindecătoare. În tot acest timp, cei trei trebuie să lupte împotriva animalelor sălbatice și a unei expediții germane concurente. Filmul are la bază una dintre atracțiile principale ale parcului tematic Disneyland.

Independentă și hotărâtă, Lily este gata de orice pentru succesul misiunii ei. Și are armele potrivite: e puternică, agilă, isteață și nimic nu o poate împiedica să încerce să-și atingă scopul.

Însă chiar și așa, pericolele care o pândesc la tot pasul se dovedesc prea mari pentru a le face față singură. „Croazieră în junglă” arată, printre situații extreme, că, de multe ori, succesul unei expediții depinde de capacitatea de a lucra în echipă, de a închide ochii și a te arunca în gol, sperând că celălalt o să te prindă.

Cei trei exploratori trebuie să țină piept atât pericolelor ascunse în junglă, cât și altor doritori, mai puțin altruiști, care caută Lacrimile lunii.

Cu o poveste pe care nu ai cum să nu o îndrăgești, „Croazieră în junglă” este o combinație inedită între pasiune, curaj și aventură. Ești captat în poveste încă din primele minute, iar dacă filmul este vizionat în format IMAX sau 3D, cu atât mai mult.

Echipa din spate a făcut o treabă excepțională. Scenariul este extrem de bine gândit, fiecare replică este perfect aleasă, iar unicitatea este dată prin jocurile de cuvinte.

Distribuția este formată din Dwayne Johnson, Emily Blunt, Jack Whitehall, Edgar Ramírez, Andy Nyman și Jesse Plemons. Prestația actorilor este perfectă, aceștia reușind să se integreze în personaje așa cum nu se putea mai bine. Ei reușesc să contureze povestea într-un mod inedit și integrează publicul în film cu ajutorul efectelor tridimensionale.

Filmul suprinde în mod special prin efectele 3D SF impresionante și imaginile captivante. Cadrele sunt o explozie vizuală, detaliile acțiunii fiind surprinse în mod uimitor din diverse unghiuri. Detaliile reprezintă un punct forte al peliculei. Imaginile din junglă, dar și cadrele cu animalele sălbatice sunt extrem de bine detaliate și integrate în film.

De asemenea sunetele și coloana sonoră sunt cele care antrenează spectatorul, captându-l în suspansul aventurii.

Un număr impresionant de oameni au lucrat la crearea acestei minunate pelicule și au făcut o treabă excepțională pentru că este una dintre cele mai bune producții ale acestei veri.

Din punctul meu de vedere, filmul surprinde plăcut atât prin poveste, cât și prin imaginile spectaculoase și efectele ce te captează cu ușurință în poveste.

Recomand cu căldură acest film tuturor iubitorilor de producții live-action, aventură și dramă. Este un film pentru gusturile tuturor.

Filmul intra în cinematografele din întreaga țară începând cu 30 iulie 2021.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s