Colecția Picnic Bitolia s-a lansat pe ritmurile muzicii Damian & Brothers

Noua colecție Picnic Bitolia a fost prezentată în cadrul unui eveniment exclusivist într-un mod inedit: sub forma unui picnic urban. Curtea Bitolia Gallery s-a transformat într-un univers plin de culoare și creativitate, în care invitații au putut descoperi creațiile vestimentare.

Tematica colecției s-a regăsit și în conceptul evenimentului – decorul, muzica și cateringul pus la dispoziție de Pizza Hut fiind potrivite pentru un picnic urban în centrul Bucureștiului. Artistul Damian Drăghici împreună cu Damian & Brothers au surprins audiența nu doar cu melodiile din repertoriu, ci și cu ritmurile și energia lor.

Pentru această colecție am creat piese vestimentare versatile care respectă tendințele, fiind atenți la calitatea materialelor și finisajelor, precum și a detaliilor care fac diferența. Ne adresăm celor care înțeleg ce înseamnă să te îmbraci stylish fără efort, piesele colecției se pot cu ușurință mixa, fiind gândite în așa fel încât să se potrivească în diverse combinații.” a declarat Oana Livia Badea, owner Bitolia Gallery.

Colecția Picnic cuprinde diverse modele de rochii, tricouri, fuste, topuri și pantaloni scurți, realizate din materiale textile într-o cromatică fresh, specifică verii. Colecția marchează lansarea cu numărul 25 a brandului, și este caracterizată de croieli lejere, perfecte pentru a fi purtate zi de zi, în momentele de relaxare.

Ne-am dorit să avem un eveniment atipic și care să surprindă invitații. Am stabilit coordonatele evenimentului Bitolia având în minte trei direcții: memorabilitate, originalitate și eclectism. Cu ajutorul clientului am reușit să creăm o atmosferă de picnic generatoare de impresii unice.” a adăugat Diana Iordăchioaia, Digital Brand Strategist, RAN Communication.

Noua colecție este disponibilă online și în magazinul Bitolia Gallery începând cu data de 23 iulie.

Am avut deosebita plăcere de a participa la evenimentul de lansare a noii colecții Picnic Bitolia, unde am putut admira minunatele creații ale brand-ului ce dau glasul unui univers al femeilor puternice și independente. Evenimentul a excelat prin atmosfera încântătoare, muzică, voie bună și prin modul inedit în care au fost prezentate creațiile Bitolia Gallery. Evenimentul a fost superb și a fost o plăcere să fiu înconjurat de oameni inspiraționali, într-o atmosferă de poveste. Mulțumesc Bitolia Gallery și RAN Communication pentru minunata lume în care m-ați invitat.

Frumusețe, stil, eleganță… toate aceste elemente definesc atât noua colecție, cât și întregul brand de haine și accesorii.

Picnic Bitolia este o colecție superbă. Piesele au fost concepute pentru a putea fi purtate cu ușurință în diferite combinații, oferă doza de stil dorită, dar și de confort. Eu vă invit să descoperiți noua colecție și să pătrundeți în minunatul univers Bitolia Gallery.

Înființat în decembrie 2019, Bitolia Gallery reprezintă mai mult decât un simplu brand de îmbrăcăminte, înseamnă o galerie de modă care înglobează produse premium și de lux diverse, pentru toate ocaziile și gusturile. De la ținute complete de zi cu zi, la outfituri elegante de seară, accesorii care să le îmbogățească vizual, cât și o colecție home & deco pentru cei pasionați de arta decorativă. Brandul oferă spre închiriere sau spre vânzare rochii şi bijuterii de lux lucrate manual, dar si colectii ready-to-wear, cu tematică inspirată de sezon, evenimente importante și stilul de viață activ al femeilor puternice și rafinate.

Noua colecție Picnic poate fi descoperită pe website: www.bitolia.ro și în showroom-ul din Piața Dorobanți, pe baza unei programări.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s