Efecte secundare – Festivalul Zilele unteatru

Zilele unteatru, festivalul minunat care aniversează 11 ani de existență a Teatrului unteatru, a avut ca premieră în cea de-a șasea noapte, spectacolul profund și emoționant, Efecte secundare.

,,Efecte secundare” de Lucy Prebble

Traducere: Vlad Bălan și Camelia Pintilie

Distribuție:
Vlad Ionuț Popescu
Oana Jipa
Camelia Pintilie
Bogdan Nechifor

Regie: Vlad Bălan
Scenografie: Miruna Croitoru
Muzica: Cristina Juncu
Sound design: Sever Andrei
Mișcare Scenică: Irina Ștefan

Tristan și Connie se înscriu într-un studiu clinic care testează un nou tip de antidepresiv. În cadrul celor patru săptămâni, sub supravegherea medicului psihiatru Lorna James și a noului ei șef, Toby, li se administrează un medicament experimental care e conceput pentru a le intensifica nivelul de dopamină, molecula anticipării, denumită și “molecula îndrăgostirii”. Cei doi se apropie din ce în ce mai mult unul de altul, fiind constant urmăriți de îndoiala: Oare ceea ce simțim e adevărat sau e doar un efect al substanțelor chimice care se modifică în creierele noastre? Cât din ceea ce facem e determinat de liberul nostru arbitru și cât e doar un efect al unor dezechilibre chimice?

Este un spectacol profund cu un scenariu foarte bun, iar efectele vizuale și jocurile de lumini au completat perfect piesa, creând astfel o atmosferă minunată în Grădina Casei Universitarilor.

Sunetele și coloana sonoră sunt perfect alese pentru a introduce spectatorul în poveste. Scenografia, mișcările actorilor și decorurile sunt, de asemenea, puncte forte ale spectacolului.

Efecte secundare excelează din toate punctele de vedere, fiind un spectacol unic, profund și foarte captivant.

Prestațiile celor 4 actori sunt exemplare, fiecare interpretându-și rolul perfect. Prin ei, spectatorii au reușit să trăiască momentele la intensitate maximă… să plângă, să râdă, să simtă emoția din toate unghiurile scenei.

Consider că, „Efecte secundare”, este unul dintre cele mai bune spectacole la care am participat și vi-l recomand cu toată căldura. Este un spectacol complex, frumos, emoționant…. cu alte cuvinte un ansamblu minunat de imaginație și invetivitate.

Pentru mai multe detalii despre spactacolele unteatru, dar și pentru a afla următoarele reprezentații ale spectacolului Efecte secundare , urmăriți site-ul acestora  www.unteatru.ro, dar și pagina lor de Facebook.

Zilele unteatru, festivalul de teatru, muzică și prietenie, continuă zilnic până pe 25 iulie, în  Grădina Casei Universitarilor.  Programul complet al festivalului poate fi accesat pe www.unteatru.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s