Ce facem în weekend? Mergem la Zilele unteatru

Weekendul acesta ne putem distra și bucura de serile minunate de vară în Grădina Casei Universitarilor la Festivalul Zilele unteatru 11:

Sâmbătă, 24 iulie

Andreea Esca + Otravă = cel mai frumos cadou aniversar de #ZileleUnteatru 

I-ai văzut la TV și i-ai urmărit pe Instagram, dar sigur nu te așteptai să-i vezi împreună la pupitrul DJ-ului. Sâmbătă seară, de la ora 18:00, dansăm pe muzica lor printre copacii din Grădina Casei Universitarilor, la petrecerea aniversară #unteatru. Accesul este gratuit, în limita locurilor disponibile!

Cât din ceea ce facem e determinat de liberul nostru arbitru și cât e doar un efect al unor dezechilibre chimice? La această întrebare încearcă să răspundă  spectacolul ,,Efecte secundare’’, în regia lui Vlad Bălan, cu Bogdan Nechifor, Camelia Pintilie, Vlad Ionuț Popescu și Oana Jipa.  Noua producție va putea fi urmărită în premieră, pe 24 iulie, de la ora 20:00.

Duminică, 25 iulie

Copiii se vor bucura de o întâlnire specială duminică, în ultima zi de festival. De la ora 11:00, cei mici o vor întâlni pe protagonista spectacolului ,,Carina pe drumul spre casă’’ – o producție Unteatru de copii, în regia Oanei Răsuceanu. 

Duminică de la ora 20:00 este concert’n București cu Ada Milea, Bobo Burlăcianu și Cristi Rigman.

Programul complet și biletele de acces la evenimentele incluse în programul Zilele unteatru.11 sunt disponibile online, pe www.unteatru.ro. Accesul în spațiu va fi posibil din Strada Arthur Verona, în conformitate cu normele în vigoare.

*Toate evenimentele incluse în cadrul proiectului Unteatru Open-Air vor fi organizate cu respectarea tuturor măsurilor de protecție și distanțare impuse de normele în vigoare. Accesul la evenimente va fi posibil doar persoanelor vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2, și numai dacă au trecut cel puțin 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanelor care pot prezenta un rezultat negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2, nu mai vechi de 72 de ore, dar și persoanelor care pot prezenta rezultat negativ certificat al unui test antigen rapid, nu mai vechi de 24 de ore. De asemenea, accesul va fi posibil prin prezentarea unor documente medicale care să ateste faptul că posesorul documentelor se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS CoV-2.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s