Domnișoara Iulia – Festivalul Zilele unteatru

„Domnișoara Iulia”, cel mai nou spectacol al regizorilor Andrei și Andreea Grosu, o co-producție Caleido cu Dana Rogoz, Richard Bovnoczki și Mihaela Trofimov, a deschis stagiunea din Grădina Casei Universitarilor, eveniment care are loc în cadrul Festivalului Zilele unteatru.11.

Titlu de referință din dramaturgia universală și una dintre cele mai consacrate piese ale lui August Strindberg, „Domnișoara Iulia” rămâne un text încă actual și necesar, mai ales în perioada fragilă ca cea pe care o traversăm. Dramă naturalistă scrisă în 1888, piesa vorbește despre diferențele dintre clase și relațiile de putere, despre vulnerabilitate, despre egalitatea dintre sexe și despre constrângerile și presiunile sociale, capabile să distrugă destine. 

Actorii Dana Rogoz, Richard Bovnoczki și Mihaela Trofimov sunt protagoniștii spectacolului. Scenografia îi aparține lui Vladimir Turturica, iar muzica originală a fost creată de Mihai Dobre.

Domnișoara Iulia, spectacolul minunat care a deschis stagiunea de vară a Teatrului unteatru, este un amalgam de sentimente, trăiri, stări…

O poveste impresionantă care te trimite într-un alt univers, o prestație impacabilă a actorilor și o coloană sonoră de excepție, toate aceste elemente au oferit spectatorilor o experiență de neuitat.

Scena din aer liber a fost umplută cu talentul desăvârșit al actorilor. Cu interpretări de senzație, aceștia au reușit să aducă spectatorii în poveste și i-au făcut să trăiască alături de personaje pe toată durata spectacolului.

Atmosfera, muzica și luminile au reprezentat ansamblul perfect care a făcut ca spectatorii să iubească acestă piesă de teatru.

Vă recomand cu mare drag spectacolul Domnișoara Iulia! Este perfect de vizionat într-o noapte de vară, în aer liber.

Pentru mai multe detalii despre spactacolele unteatru, dar și pentru a afla următoarele reprezentații ale spectacolului Domnișoara Iulia , urmăriți site-ul acestora  www.unteatru.ro, dar și pagina lor de Facebook.

Zilele unteatru, festivalul de teatru, muzică și prietenie, continuă zilnic până pe 25 iulie, în  Grădina Casei Universitarilor.  Programul complet al festivalului poate fi accesat pe www.unteatru.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s