Recomandările lunii ianuarie la HISTORY

Iarna Misterelor

În timpul săptămânii @21:00

În iarna asta haideți să explorăm poveștile, evenimentele, legendele și miturile care au stârnit dezbateri și controverse de-a lungul veacurilor. Au ajutat extratereștrii la modelarea istoriei? Împreună cu gazda Giorgio Tsoukalos și experți renumiți, examinați 75 de milioane de ani dintre cele mai credibile dovezi extraterestre aici, pe Pământ, în seria de cult Extratereștri Antici (Ancient Aliens). Obțineți acces secret la unele dintre cele mai emblematice locații și organizații din S.U.A., cum ar fi Pentagonul, Zona 51, FBI și chiar Casa Albă cu Statele Unite ale Americii: Cartea Secretelor (America’s Book of Secrets).

Aflați ce au ascuns serviciile secrete ale Americii despre OZN-uri, cu dosarele recent declasificate ale Pentagonului și CIA și experți de top în informații în Dosarele OZN desecretizate (UFOs: Declassified) dar și în Biroul Federal de Investigații Extraterestre (Unidentified: Inside America’s UFO Investigation) (Sezoanele 1 & 2).

Scufundați-vă în apele adânci ale Oceanului Atlantic de Nord și aflați cum s-a scufundat Titanic în Cele mai mari mistere ale istoriei și descoperiți secretele ascunse pe cer cu Avioane militare ultrasecrete (The Untold Story Of Skunk Work).

Conspirații OZN (titlul original Top Secret UFO Projects Declassified) (6×60’)

Începe în 4 ianuarie, în fiecare luni @21:00

Această miniserie documentară conține cele mai recente și detaliate informații de examinare a celor mai renumite proiecte ultra-secrete, al căror scop era să observe, să analizeze și să evalueze toate indicii credibile ale prezenței extraterestre pe Pământ. Seria investighează indicii care au devenit rapid dovada irefutabilă a existenței entităților extraterestre care ne observă și a căror tehnologie este mult superioară celei pământene. Aceste programe secrete recent desecretizate expun fapte șocante despre contactele extraterestre care s-au întâmplat.

Cele mai mari mistere ale istoriei (titlul original History’s Greatest Mysteries (4×120’)

Începe în 13 ianuarie, în fiecare miercuri 21:00

Narată și găzduită de Laurence Fishburne, seria de documentare de investigație „Cele mai mari mistere ale istoriei” caută să facă lumină în unele dintre cele mai importante mistere istorice ale vremurilor moderne. Care a fost adevăratul motiv pentru care s-a scufundat Titanicul? Cum a scăpat de justiție asasinul lui Abraham Lincoln, John Wilkes Booth? Ce s-a întâmplat cu adevărat la Roswell?

Folosind noi dovezi și noi perspective, inclusiv jurnale nevăzute până acum, dar și testare ADN la nivel avansat, seria documentară va dezgropa informații noi despre unele dintre cele mai faimoase și enigmatice capitole ale istoriei.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s