Recomandările lunii ianuarie la CRIME+Investigation

Criminali cu sânge rece (Titlul original Ice Cold Killers)

Din 4 ianuarie, în timpul săptămânii, ora 21 :00

Ice Cold Killers Ep 02 Frozen Terror McCarthy Cabin ©M2 Pictures

Pe întinsul teritoriu alb nord-american, în Alaska, oamenii dispar într-un ritm extrem de ridicat. Este locul în care, dacă vrei, te poți îndepărta de orice, unde poți trăi la limita subzistenței și unde rămâi ascuns dar în același timp, la vedere. Pentru un criminal, acest teritoriu vast este acoperirea perfectă pentru a comite crima perfectă. Prezentat din perspectiva membrilor familiei, a anchetatorilor și, uneori, a răpitorilor lor, seria ”Criminali cu sânge rece” spune poveștile victimelor unor crime violente, care se luptă să supraviețuiască împotriva vicisitudinilor naturii… și a brutalității omului.

Ucigași în croaziere (titlul original Cruise Ship Killers) Sezonul 1B (13×60’)

Din 20 ianuarie, în fiecare miercuri, ora 22:00

Serialul face lumină asupra cazurilor grave și își propune să descopere adevărul a ceea ce se întâmplă cu adevărat pe mare. Din 2011, mai mult de 200 de turiști de pe diferite nave de croazieră au dispărut și sunt presupuși a fi decedați. Mulți sunt uciși.

În timp ce unele dintre crime au fost rezolvate oficial, unele cazuri încă persistă. Alte cazuri sunt acoperite din lipsă de probe. „Ucigași în croaziere” este un adevărat serial criminalistic de televiziune care spune poveștile unor oameni ce nu s-au întors niciodată acasă după o vacanță pe o navă de croazieră, presărat cu interviuri cu membri ai familiei, prieteni, anchetatori și experți.

Genii criminale (titlul original Murder Masterminds) Sezonul 1B (5×60’)

Din 26 ianuarie, în fiecare marți, ora 22:00

Serial de investigație care introduce spectatorii în toată emoția, drama și suspansul celor mai înfiorătoare procese de crimă din America. Combinând interviuri și înregistrări captivante, „Genii criminale” se dovedește a fi un rollercoaster imersiv și cu adevărat criminal în două acte. La început, telespectatorii intră în pielea detectivului din fotoliu, în timp ce aud mărturii de la ofițeri de poliție, experți medico-legali, martori și, uneori, chiar de la inculpați.

Apoi – cu ajutorul camerelor de luat vederi din interiorul sălii de judecată ce surprind fiecare întorsătură – drama noastră se desfășoară pe măsură ce dovezile se acumulează și verdictul final este dezvăluit. Este o călătorie prin procesul de justiție penală și fiecare caz are propria poveste fascinantă în care dragostea, sexul, trădarea și lăcomia se pot dovedi fatale.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s