PANDORA – Care este semnătura ta?

Pandora sărbătorește 20 de ani de la prima apariție pe piață a brățării cu talismane Pandora Moments și introduce în această vară piese sofisticate, cu un design extraordinar, în noua colecție Pandora Signature.

Creează-ți stilul semnătură purtând piese îndrăznețe și versatile care conțin toate elementele distinctive ale brand-ului pe care îl iubești și te ajută să te exprimi mai ușor.

Noile modele din colecția Pandora Signature te ajută să transformi un look de seară într-unul cu adevărat strălucitor prin diferite lungimi și texturi sau să îl ajustezi pentru zi cu un singur colier sau cu o brățară chic.

Lasă-ți instinctele să te ghideze în crearea stilului semnătură care poate fi purtat în fiecare zi, în funcție de starea ta de spirit.

Inelul pavé cu trei benzi intercalate, din argint 925, reprezintă o piesă care evidențiază orice ținută, mai ales când este purtat alături de alte inele.

Stilul modern îl întâlnește pe cel clasic în cerceii strălucitori cu dublu cerc, din argint 925, care aduc o influență îndrăzneață, geometrică fiecărei ținute. 

Inspirate de inelele tradiționale pentru semne, inelele bandă cu logo pentru suprapuneri, din Pandora Shine, Pandora Rose și argint 925 și inelul bandă strălucitoare au fost create pentru a dezvolta look-uri bazate pe suprapuneri.

Pentru a sărbători 20 de ani de stil cu brățara Pandora Moments, adaugă talismanele tale preferate precum acest Clip cu linii și logo din Pandora Rose (amestecul nostru unic de metale, placat cu aur de 14k).

DESPRE PANDORA

Cunoscută în toată lumea pentru bijuteriile sale de înaltă calitate, finisate manual, disponibile la preţuri accesibile, PANDORA creează, fabrică şi comercializează bijuterii moderne, realizate din materiale veritabile. Inspirându-le pe femei să-şi accepte personalitatea şi să-şi exprime stilul propriu, bijuteriile fermecătoare şi feminine de la PANDORA simbolizează momentele de neuitat ale vieţii şi valorile personale. Creaţiile unice şi atent finisate de la PANDORA combină meşteşugul vechi de secole cu tehnologia modernă, fiind distribuite în peste 100 de ţări, de pe şase continente, prin aproximativ 7,400 de puncte de vânzare, incluzând peste 2,700 de magazine-concept.

Fondată în 1982 şi având sediul în Copenhaga, Danemarca, PANDORA are peste 27,700 de angajaţi în întreaga lume, dintre care aproximativ 14,000 sunt în Thailanda, unde compania fabrică produsele. PANDORA este listată public la bursa NASDAQ din Copenhaga. În 2019, veniturile totale ale PANDORA au fost de aproximativ 2,9 miliarde de euro.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s