Recomandările lunii august la HISTORY

Top Gear Sez. 17-19 (20×60’)                                          

Începând cu 10 august, de luni până vineri @ 18:05 EET

TOP GEAR revine la HISTORY România cu ultimele șase sezoane ale celebrului serial auto găzduit de legendarul trio Jeremy Clarkson, Richard Hammond și James May, ajutați de „The Stig”.

TOP GEAR este un show auto cu ritm rapid și plin de umor și cascadorii, care testează dacă mașinile, atât cele de serie, cât și cele extraordinare, sunt în conformitate cu afirmațiile producătorilor despre ele. Longeviva serie ne conduce în locații din întreaga lume, realizând cascadorii extreme și adesea absolut inutile și provocări nemaiîntâlnite pentru a vedea ce pot face mașinile prezentate. Celebrități, printre care Tom Cruise, Cameron Diaz și Will Smith, au apărut în emisiune, la rubrica special dedicată, unde s-au întrecut pe pista specială TOP GEAR într-o mașină de serie.

Arme Născute din Foc: Înfrânge-i pe jurați (titlul original Forged in Fire – Beat the Judges) (6×60’)

Începând cu 13 august, în fiecare joi @20:00 EET

Este cea mai frecventă întrebare din partea fanilor Forged in Fire – „Când vom vedea concurenții întrecându-se împotriva juraților noștri?” Acum, sunt pe punctul de a-și îndeplini dorințele. În fiecare episod, campionii  edițiilor anterioare ”Arme născute din foc” au revenit la forjă pentru o ocazie unică în viață – de a înfrunta renumiții noștri maeștri fierari din juriu în competiția forjelor cu cea mai mare miză!

Provocările necesită abilități superioare și trebuie trecute mai multe teste. În primul rând, fierarii trebuie să demonstreze că au tot ce trebuie pentru a bate un maestru, confruntându-se reciproc într-o serie de provocări la forjă de genul ”câștigă sau pleacă acasă„. Ultimii doi rămași vor concura apoi cu unul dintre jurații noștri experimentați pentru a crea o lamă care funcționează perfect și care va fi evaluată și testată. Dacă contestatarul poate înfrânge juratul într-o confruntare intensă a lamelor, va pleca cu 10 mii de dolari și drepturi de laudă pe viață.

Construcții Fantomă (Titlul original Abandoned Engineering) Sez. 1 (6×60’)

Începând cu 19 august, în fiecare miercuri @20:00 EET

Clădirile și construcțiile goale sunt pline cu amintiri ale oamenilor reali și a vieților dispărute, lăsând multe întrebări fără răspuns și mistere nerezolvate.

Explorăm cele mai ciudate proiecte de inginerie din lume care au creat orașe goale și mute. Ne întrebăm de ce o bază aeriană din timpul Războiului Rece a devenit o zonă nelocuită și periculoasă. Cum a devenit o minusculă insulă minieră japoneză cel mai aglomerat loc de pe planetă? Dispunerea străzilor după un model prestabilit al orașelor Uniunii Sovietice a devenit o problemă de viață sau de moarte pentru populația care trăiește în ele? Și cum a creat Germania nazistă o imensă unitate de control al minții într-o stațiune turistică ?

Extratereștri Antici (Titlul original Ancient Aliens) Sez. 12B (15×60’)

Începând cu 25 august, în fiecare marți @21:00             

Încă din epoca dinozaurilor și până în Egiptul antic, de la desenele rupestre timpurii până la observațiile în masă din SUA, fiecare episod din această serie clasică de pe HISTORY dă profunzime istorică întrebărilor, speculațiilor, controverselor provocatoare, relatărilor martorilor și teoriilor fundamentate despre acest subiect antic.

În noul sezon, teoreticienii astronauților antici continuă să exploreze dovezi ale contactului cu extratereștri. De la geoglifele enorme de pe Pământ, dar și de pe Marte, la statui ciudate vechi de 17.000 de ani descoperite în Africa, până la operațiuni de urmărire la distanță care vizează OZN-uri și alte fenomene misterioase, aceste descoperiri uimitoare aruncă o nouă lumină asupra teoriei conform căreia extratereștrii nu numai că au vizitat oamenii în trecutul îndepărtat, dar cu siguranță mai sunt prezenți chiar și astăzi printre noi.

Un comentariu Adăugă-le pe ale tale

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s