Recomandările lunii august la CRIME+Investigation

Primele 48 de ore (Titlul original THE FIRST 48) Sezonul 22B (17×60’)

Începând din 6 august, în fiecare joi @ 21:00 CET    

Pentru detectivii criminaliști, primele 48 de ore sunt totul. Detectivi din marile orașe dar nu numai, intră într-o cursă contra-cronometru atunci când e vorba despre crime, iar odată ce orele limită sunt depășite, șansele de rezolvare a unui caz sunt reduse deja la jumătate. Fiecare oră în plus înseamnă mai mult timp pentru ca suspecții să fugă și pentru ca probe cruciale să se degradeze. Seria arată modul în care detectivii folosesc probe medico-legale și interviuri ale martorilor pentru a ajuta la identificarea suspecților. ”Primele 48 de ore” este o cursă furibund de rapidă, deoarece detectivii și echipele de criminaliști lucrează non-stop pentru a rezolva cazurile cele mai grave.

Filmat la tribunal (Titlul original COURT CAM) Sezonul 2 (20×30’)

Începând din 28 august, în fiecare vineri @ 22:00 CET\

Court Cam revine în august pentru a vă readuce în cele mai dramatice momente din sala de judecată din America. De la izbucniri înspăimântătoare până la judecători furioși, această serie te pune în locul în care s-a întâmplat povestea din spatele poveștii. Găzduit de Dan Abrams, Court Cam va include, de asemenea, interviuri cu judecători, martori și victime pentru a evoca adevărata poveste a crimei din spatele celor mai sălbatice și emoționante momente ale instanței surprinse în înregistrările din sala de judecată.

Acuzat: vinovat sau nevinovat? (Titlul original Accused: Guilty or Innocent?)

În fiecare marți @ 21:00 CET

”Acuzat: vinovat sau nevinovat?” conduce telespectatorii direct în viața persoanelor care se presupune că au comis infracțiuni grave, oferind o relatare intimă a ceea ce se întâmplă atunci când cineva este acuzat oficial de o infracțiune și trimis la proces. Prezentat doar din perspectiva acuzatului, a avocaților și a membrilor familiei, fiecare episod urmărește călătoria persoanei acuzate, de la planificarea apărării legale, prin proces, iar, în final, până la verdict. Pe măsură ce probele ies la iveală și procesul se apropie, aceste povești emoționante oferă o privire de ansamblu despre cum este atunci când libertatea ta este pe muchie de cuțit.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s