3 filme

Am revenit cu cel de-al treilea articol din această serie, în care voi vorbi despre 3 filme horror văzute acasă pe HBO GO: ,,Focviu”/ ,,Brightburn”, ,,Legenda lui Slender Man”/ ,,Slender Man” și ,,Diavolul în carne și oase”/ ,,The Possession of Hannah Grace”.

Ca de fiecare dată voi analiza pe scurt filmele și îmi voi exprima opinia fără a da spoilere.

,,Focviu”/ ,,Brightburn” este un film SF/ horror lansat la cinema în 2019 și care poate fi vizionat acum pe HBO GO.

Povestea filmului: un cuplu care nu poate avea copii trăiește fericirea supremă atunci când copilul mult-așteptat aterizează la propriu, într-o capsulă, în pădurea de lângă ferma lor. Anii trec, iar Brandon, deși mai retras din fire, pare un copil ca oricare altul: isteț, talentat, curios. Ajuns la vârsta pubertății, devine rebel, începe să manifeste puteri neobișnuite, un comportament bizar și chiar porniri malefice. Să fie doar toane de adolescent sau ceva mai serios? Inițialele scăpări și accidente duc în scurt timp la atrocități și cele mai sumbre temeri li se adeveresc: fiul lor, pe care îl considerau un dar divin, este un monstru cu puteri nebănuite, care îngrozește întreaga comunitate, și nici măcar ei înșiși nu sunt în siguranță. În timp ce mama protectoare refuză să accepte realitatea și speră că fiul lor se va corecta, tatăl sever și realist trece la fapte. Dar cum poate opri oare o forță a naturii, o creatură diabolică?

După atâția super-eroi care salvau lumea, iată că a venit momentul să apară un nou gen de personaj.
Povestea este captivantă și diferită de abordările tipice ale filmelor horror.
Este un film interesant, care mi-a plăcut.
Cadrele și imaginile sunt foarte bine completate de acțiunile personajelor, iar sunetele și coloana sonoră accentuează atmosfera dorită de spaimă, teroare.

Distribuția este aleasă foarte bine și îi include pe Elizabeth Banks (actrița din “Hunger Games” care are trei nominalizări la premiile Primetime Emmy), David Denman (“The Office”), Jackson A. Dunn (“Shameless”), Matt Jones (“Mom”, “NCIS”) și Meredith Hagner (“Younger”).

Tânărul protagonist Jackson A. Dunn are un talent actoricesc foarte mare. Fiind elementul cel mai important al producției, interpretarea lui duce pe culmile succesului această peliculă.

Eu recomand filmul pasionaților de productii horror- SF. Merită vizionat!

Rating: ❤️❤️❤️❤️♡

,,Legenda lui Slender Man”/ ,,Slender Man” este un film horror lansat în 2018 și poate fi vizionat pe HBO GO.

Povestea filmului: într-un oraș mic din Massachusetts, un grup de prietene fac un întreg ritual ca să invoce legenda lui Slender Man. Când una dintre fete dispare în mod misterios, prietenele ei încep să creadă că ea a devenit cea mai recentă victimă a lui.

Povestea este interesantă, și mă bucur că a fost produs un film care aduce în prim-plan această legendă bine-cunoscută.

Nu pot spune că producția excelează în vreun fel. Este ca un amalgam de idei și imagini. Uneori asocierile de cadre și imagini sunt derutante și ciudate. Recunosc că unele secvențe m-au dus foarte mult cu gândul la serialul American Horror Story care folosesc asocierile și suprapunerile în mod repetat de imagini creepy.
Nici din punct de vedere al scenariului nu excelează, dar distribuția reușește să ofere credibilitate în mare parte.

Din distribuție fac parte: Joey King, Javier Botet, Annalise Basso, Julia Goldani Telles, Jaz Sinclair.
Actorii își interpretează bine rolurile și reușesc să te aducă în povestea lor.
Sunetele și coloana sonoră este un punct forte pentru că intensifică atmosfera de horror.

Mă așteptam să fie un film mai bun, dat fiind faptul că este folosită o legendă pe baza căreia se puteau crea secvențe cu multă teroare, dar pelicula nu este nici dezastruoasă.
Filmul poate fi vizionat de pasionații de pelicule cu mister.

Rating: ❤️❤️❤️ ♡ ♡

,,Diavolul în carne și oase”/ ,,The Possession of Hannah Grace” a fost lansat în anul 2018 și este un film horror ce poate fi vizionat acum pe HBO GO.

Povestea filmului: un exorcism scapă de sub control, iar o adolescentă moare. După câteva luni, fosta polițistă Megan Reed (Shay Mitchell) încearcă să-și refacă viața după ce nu a reușit să împiedice moartea partenerului său și a apelat la droguri și alcool. Ea lucrează în schimbul de noapte la morga spitalului din Boston unde a reușit să renunțe la băutură. Megan își găsește pacea acolo, dar, într-o noapte, după ce primește un cadavru desfigurat, lucrurile încep să se schimbe. Singură, închisă în subsolul clădirii, Megan începe să aibă viziuni terifiante și crede că este posibil ca trupul să fie posedat de o forță demonică.

Povestea este foarte interesantă și ma captat imediat, fiind și un pasionat de filme horror.

Distribuția este bine aleasă. Actorii oferă credibilitate personajelor și te aduc dincolo de ecran, astfel trăiești la intensitate maximă fiecare acțiune.

Cadrele și imaginile se completează bine cu acțiunile personajelor, iar sunetele și muzica folosită ajută foarte mult la crearea suspansului.

Din punctul meu de vedere, pelicula merită vizionată și o recomand pasionaților acestui gen.

Rating: ❤️❤️❤️❤️♡

Vă urez vizionare plăcută și ne reauzim curând!

Sper că va plăcut articolul și vă aștept mesajele aici, pe Instagram: https://www.instagram.com/withlovecristian/?hl=ro sau pe pagina de Facebook a blogului: https://m.facebook.com/withlovecristian/.

Reclame
Reclame
Reclame
Reclame
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s