Recomandările lunii iulie la HISTORY

Iată recomandările pentru luna iulie 2020 la HISTORY Romania:

Washington (3×120)

3-5 iulie, Vineri, Sâmbătă, Duminică de la ora 20:00

Washington spune povestea unui tânăr soldat fără tată dar plin de ambiție, care devine  liderul bărbaților dispuși să sacrifice totul pentru o cauză bună. Despre cum un tânăr, odată fidel britanicilor, luptă acum împotriva unui imperiu cu miza libertății sau a morții, pentru a forța nașterea unei noi națiuni. Și apoi cum, la apogeul puterii sale, generalul învingător face un pas în spate, devenind ceea ce regele George al III-lea a numit „cel mai mare om al lumii”.

Considerând că și-a făcut datoria până la capăt, se îndreaptă spre pensionare, visul lui fiind să devină fermier. Dar, cu noua lui țară în pragul colapsului, este din nou chemat să o conducă, creând astfel cea mai puternică și mai de succes democrație din istorie.

S-ar putea să credeți că îi cunoașteți povestea lui George Washington, dar în realitate există mult mai multe despre fondatorul Americii decât vi s-a spus. Washington scoate încearcă să dezvăluie omul din centrul națiunii americane.

Sezonul Extratereștrilor (UFO Season)

Începând cu 20 iulie, de Luni până Vineri de la ora 22:00

OZN-uri: Întâlniri periculoase(titlul original UFOs: Dangerous Encounters Exposed)

OZN Top Secret (Titlul original UFO’s: Top Secret Alien Files)

Vânătoarea de extratereștri (titlul original Hunting UFOs: Investigating Alien Hotspots)

HISTORY explorează în luna iulie misterioasa lume a activității extraterestre în fiecare săptămână de luni până vineri. ”OZN-uri: Întâlniri periculoase” (premiera 20 iulie) prezintă relatări terifiante ale oamenilor care au supraviețuit întâlnirilor extreme cu ființele extraterestre. Prin reconstituiri și interviuri cu experți, explorăm dosare reale de cazuri OZN de întâlniri periculoase de gradul III între oameni și extratereștri.

”OZN Top Secret” (premiera 27 iulie) privește eroii de zi cu zi din forțele de ordine și militare, a căror misiune de a servi și proteja este pusă la încercarea finală atunci când se află față în față cu OZN-uri periculoase.

Prin reconstituirea dosarelor clasificate cu și despre OZN-uri și a interviurilor cu experți în domeniu, explorăm limitele pe care persoanele din prima linie le pot atinge pentru a păstra civilii în siguranță față de întâlnirile cu extratereștrii. În ciclul de emisiuni dedicate includem, de asemenea, și serii consacrate ca ”Hangar 1: Fișierele OZN” (24 iulie) și ”Vânătoarea de extratereștri” (29 iulie).

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s