Prima linie națională de consiliere educațională și psihologică doar pentru tineri

Stiai ca in Romania, adolescenti de toate varstele sunt abuzati in societate, la scoala si in familie, zi de zi?

Iar in Europa, tulburarile depresive si anxioase se afla in top 5 cauze ale dificultatilor traite de copii si adolescenti?

Violenta fizica si abuzurile emotionale asupra copiilor si tinerilor adolescenti raman in continuare un punct nevralgic in Romania, iar depresia este una dintre cele mai frecvente probleme de sanatate mintala, reprezentand principala cauza de dizabilitate pentru tinerii romani, potrivit unui raport recent al Organizatiei Mondiale a Sanatatii.

Pentru a creste rata de constientizare a importantei sanatatii mintale si emotionale si mai ales pentru a oferi suport si sprijin adolescentilor, Asociatia Varyafin in parteneriat cu DHM Company, au creat YOU. The Youth Project. Acesta este un spatiu sigur in care tinerii pot vorbi despre nevoile si dorintele lor, despre reusitele si fricile lor, despre presiunile sociale intampinate.

Vă anunț că cei de la YOU au creat prima linie telefonica nationala de urgenta EXCLUSIV pentru tineri, aceasta faciliteaza asistenta profesionala rapida pentru probleme ce includ traumele cauzate de violenta sexuala, abandon, violenta emotionala si neglijenta, bullying, stalking si cyber stalking etc.

Orice tanar care are nevoie sa discute despre experientele pe care le intampina, indiferent de severitatea lor, poate apela gratuit 0800 070 YOU / 0800 070 968 si intra in contact direct cu personal psihologic pregatit, care il asculta cu compasiune si sa ii ofera suport imediat in situatii critice.

Chiar fara sa îți dezvalui identitatea, poți apela gratuit numarul YOU si poți beneficia de sprijin din partea psihologilor. Mai ales in aceasta perioada delicata, serviciul este cu atat mai de ajutor tinerilor (exista si optiunea de chat pentru cei care nu pot vorbi la telefon).

Canalele YOU.:

·       Site you.com.ro/

·       Facebook www.facebook.com/YouTheYouthProject/

·       Instagram www.instagram.com/you.theyouthproject/?hl=ro

Reclame
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s