3 filme

Am decis să creez o serie de articole intitulate ,,3 filme” în care voi scrie pe scurt despre pelicule pe care le puteți viziona acasă.

Așadar, astăzi vă voi prezenta opinia mea despre aceste filme: ,,Tuturor băieților pe care i-am iubit”, ,,Tuturor băieților: P.S. Te mai iubesc și-acum” și ,,Iubește, căsătorește-te, repetă”. Așadar, am ales 3 filme despre iubire, dar care sunt diferite în esență.

Voi prezenta pe scurt ce se întâmplă în fiecare film, îmi voi argumenta opinia în legătură cu acesta și voi încerca să nu dau nici-un spoiler. Să începem….

Reclame

,,Tuturor băieților pe care i-am iubit” este un original Netflix apărut în anul 2018 și are 1 ora și 40 minute.

Povestea filmului este aceasta: scrisorile de dragoste secrete ale liceenei Lara Jean ajung să fie trimise fiecăruia dintre cei cinci băieți pentru care nutrea sentimente, iar viața ei o ia razna.

Din distribuție fac parte Lana Condor, Noah Centineo, Janel Parrish și alții.

Povestea este simpatică, iar actorii sunt foarte bine aleși pentru rolurile interpretate.
Cele doua personaje principale sunt absolut superbe și te fac să te îndrăgostești de film.

O poveste cu și despre adolescenți care îți captează atenția încă de la trailer și care prezintă o situația atipică pusă la granița dintre râs și plâns.

Mie mi-a plăcut filmul și vi-l recomand și voua. Este relaxant, puțin amuzant și plin de sentimente.

Rating: ❤️❤️❤️❤️♡

Reclame

,,Tuturor băieților: P.S. Te mai iubesc și-acum” este partea a doua a filmului despre care am scris mai sus și a fost lansată anul acesta.

Poveste: Lara Jean este în mod oficial iubita lui Peter, așa că totul e perfect, nu? Însă sentimentele se complică odată cu revenirea unei vechi iubiri.

Filmul continua pe aceași lungime de undă și rămâne real, sensibil și cu o poveste care evidențiază viața amoroasă întortocheata a unei tinere liceene.

Producția are o coloană sonoră bună, iar asocierea de cadre și imagini este reușită.
Nu este un film inovator sau complet diferit de filmele romance, dar este simpatic și sincer.

Sunt secvențe care te emoționează sau care te fac să râzi. Este o continuare bună și sunt curios ce se va întâmpla și în următoare parte (pentru că da, este confirmată partea 3).

Vi-l recomand pentru o seara relaxantă acasă.

Rating: ❤️❤️❤️❤️♡

Reclame

,,Iubește, căsătorește-te, repetă” este un film britanic apărut anul acesta pe Netflix.

Povestea comediei este aceasta: aceeași zi se repetă în diferite versiuni, iar Jack se confruntă cu invitați dificili, haos de nestăpânit și o posibilă aventură romantică la nunta surorii sale.

Parea o comedie interesantă din trailer și cu o poveste cu potențial bun. Nu este ceva ce nu s-a mai făcut, filmele unde se repeta zile au fost cu sutele și din păcate acesta nu aduce nimic nou atractiv.

Reclame

Este slăbuț. Atât povestea, cât și glumele sau întâmplările sunt puțin cam învechite/ refolosite și nedistructive. Nu este un dezastru, dar nici nu excelează. Este mediocru.

Distribuția este bună, cadrele și imaginile se completează foarte bine cu acțiunile personajelor. Locația aleasă și ținutele personajelor sunt alte puncte forte ale filmului, dar din păcate toate acestea nu pot salva o comedie care nu te amuză deloc.

Nu vi-l pot recomand, pentru că sincer aș fi preferat să văd un film mai bun în locul acestuia.

Rating: ❤️❤️♡ ♡ ♡

Atât pentru astăzi. Eu vă urez vizionare plăcută și stați acasă pentru a vă proteja pe voi și pe membrii familiilor voastre.

Sper că va plăcut articolul și vă aștept mesajele aici, pe Instagram: https://www.instagram.com/withlovecristian/?hl=ro sau pe pagina de Facebook a blogului: https://m.facebook.com/withlovecristian/.

Reclame
Reclame
Reclame
Reclame
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s