3 seriale

Sper că primul articol din seria de ,,3 seriale” va plăcut. Am revenit cu un nou articol unde voi analiza serialele originale Netflix: ,,Străinul din umbră”/ ,,The Stranger”, ,,Omniscient” și ,,Next in Fashion”.

Reclame

,,Străinul din umbră”/ ,,The Stranger” este un nou serial original Netflix.

Serialul thriller britanic cuprinde un sezon cu 8 episoade și are la bază romanul cu același nume al lui Harlan Coben.

Când o necunoscută face o afirmație șocantă despre soția sa, familistul Adam Price este prins într-un mister pe care încearcă disperat să-l deslușească.

Îmi place povestea, firmul narativ, locurile unde este filmat dar și distribuția.

Mi se pare un serial foarte bine gândit și regizat care ne prezintă o poveste captivantă și atipică.

Reclame

Mi-a atras atenția trailer-ul, iar primele 3-4 episoade sunt foarte misterioase. Nu poți asocia poveștile, nu înțelegi de ce s-au întâmplat unele lucri și este totul în ceață. Asta cred că mi-a plăcut cel mai mult. Îți tine captată atenția până în ultimele minute în care aflii tot. Nu te plictisești deloc și trăiești la intensitate maximă toată acțiunea. Finalul este genial! Îmi place cum se completează toate poveștile și cum primești răspunsuri la toate întrebările.

Distribuția îmi place. Fiecare actor își interpretează bine rolul, iar scenariul este foarte bine gândit, astfel fiecare personaj are un discurs coerent și o atitudine potrivită momentului.

Imaginile și filmările se completează foarte bine, atât cadrele detaliate, cât și cele îndepărtate scot seria din anonimat. De asemenea, peisajele surprinse sunt superbe.

Recunosc că mi-ar fi plăcut să mai adauge câteva elemente și să mai lungească puțin șirul narativ, dar uneori ce-i mult…. strică.

Așadar, eu vă recomand serialul, atât pentru poveste, cât și pentru interpretările actorilor.

Rating: ❤️❤️❤️ ❤️

Reclame
Reclame

,,Omniscient” este un serial SF și fantezie ce a fost lansat anul acesta pe Netflix și are 6 episoade.

Într-un oraș în care cetățenii sunt monitorizați permanent, o angajată în IT trebuie să păcălească drona care o supraveghează, pentru a investiga o crimă.

Povestea este interesantă și foarte catchy. Mi se pare foarte bine gândită, fiecare detaliu este important și perfect monitorizat. Ideea este foarte bună.

Creatorul serialului este Pedro Aguilera, cel care a realizat și serialul ,,3%” (unul dintre cele mai geniale seriale pe care l-am vizionat, dar despre care voi vorbi într-un alt articol). Se vede că acesta are o gândire diferită și face trimitere în viitor cu idei care mai de care mai ingenioase.

Reclame

Seria excelează atât prin poveste și punerea în scenă, cât și prin cadre, imagini și locurile unde sunt filmate acțiunile. Totul are un aer inovator, iar filmările sunt făcute din locuri total neașteptate.

De asemenea, distribuia este foarte bine aleasă. Fiecare actor își interpretează perfect rolul și reușesc să te aducă îl lumea lor.

Mi-aș fi dorit să fie puțin mai lung, sau cel puțin să confirme apariția sezonului 2 pentru a aduce mai multă intrigă, pentru că potențialul este uriaș.

În concluzie, ,,Ominiscient” este un serial bun ce merită vizionat!

Rating: ❤️❤️❤️ ❤️

Reclame
Reclame

,,Next in Fashion” este un serial-emisiune original Netflix ce aduce în prim plan 18 designeri cu experiență ce au lucrat pentru case mari de moda, ce au propriul brand sau au îmbrăcat celebrități. Premiul pus la bătaie este…. colosal: $250,000 și posibilitatea de a-și vinde propria colecție pe celebrul site de lux, Net-a-Porter.

Gazdele reality show-ului sunt Tan France și Alexa Chung.

Fiind pasionat de fashion, încerc să nu ratez nicio emisiune sau film unde tema centrală este moda. ,,Next in Fasion” are un format interesant unde cei 18 designeri se împart în echipe de câte doi și trebuie să creeze unu sau două outfit-uri conform unei teme. Pe la jumătatea competiției echipele se despart și fiecare se luptă individual. Temele propuse sunt grele, dar concurenții fac față cu brio de fiecare dată.

Așadar, dacă îți plac reality show-urile sau zona de fashion îți recomand serialul.

Mie mi-a plăcut la nebunie, am trăit la intensitate maxima competiția și m-am bucurat mult când am aflat câștigătorul.

Rating: ❤️❤️❤️ ❤️

Reclame
Reclame
Reclame
Reclame
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s