Filme biografice de văzut acasă

Dacă nu este strict necesar, nu ieșiți din casă!

Cea mai bună modalitate de a vă petrece timpul liber este de a viziona un film bun. Așadar, cei de la ProVideo vă oferă posibilitatea de a comanda online filme bune.

Unele dintre cele mai interesante și captivante pelicule sunt cele cu povești inspirate din fapte reale. Povești impresionante despre eroi care în situații limită și-au dovedit curajul și au salvat oameni!

Mai jos gasiți doar câteva dintre filmele bune inspirate din povesti reale pe care le puteți comanda acasă.

Reclame

FARA ARMA IN LINIA INTAI

Castigator a doua premii OSCAR 2017 pentru CEL MAI BUN MONTAJ si CEL MAI BUN MIXAJ DE SUNET.
Filmul lui Gibson spune povestea contestatarului adventist Desmond Doss, care a refuzat sa ucida sau sa poarte arme datorita convingerilor sale religioase, dar a servit ca medic, alaturi de americanii care au luptat impotriva japonezilor in Pacific.
Filmul se concentreaza pe batalia de la Okinawa din 1945, unde Doss s-a ocupat de unul singur de 75 de raniti, chiar sub focul inamic. A fost decorat cu Medalia de Onoare a Congresului pentru curajul sau, de presedintele american Harry Truman.

Comandați acum unul dintre cele mai bune filme de acțiune de pe https://www.provideo.ro/dvd/fara-arma-in-linia-intai-828.html

Reclame

SULLY- MIRACOLUL DE PE RAUL HUDSON

Filmul biografic produs in format 3D de catre studiourile Warner Bros il are in scaunul regizoral pe Clint Eastwood, iar protagonist este Tom Hanks. Acesta il va portretiza pe eroul naÈ›ional Chesley „Sully” Sullenberger, pilot american care a aterizat fortat in raul Hudson, in ianuarie 2009, cu un avion de linie, salvand viaÈ›a tuturor celor 155 de pasageri.

Comandați filmul în format Blu-ray de pe https://www.provideo.ro/blu-ray/sully-miracolul-de-pe-raul-hudson-806.html

Reclame
Reclame

DEEPWATER HORIZON: EROI IN LARGUL MARII

O explozie de proportii a avut loc in 20 aprilie 2010, la 1.500 m in Golful Mexic, la 80 km de Venice (Louisiana). Putul de petrol ce perfora platforma Deepwater Horizon a fost distrus de teribilul accident ce a ucis 11 lucratori, ranind alti 17. Mii de barili de petrol au inceput sa fie eliberati zilnic din put, iar „mareea neagra” ce a acoperit Golful È™i-a extins bratele distrugatoare spre restul apelor lumii, riscand sa afecteze pe termen lung animalele, viata omului, chiar si industria.

Filmul biografic pe DVD poate fi comandat online de pe site-ul https://www.provideo.ro/dvd/deepwater-horizon-eroi-in-largul-marii-815.html

Reclame

ATAC IN TRENUL DE PARIS

Va mai amintiti cazul celor trei militari americani care au contracarat un atac terorist intr-un tren ce se indrepta spre Paris, in 2015? Clint Eastwood a facut un thriller despre caz, cu cei trei americani jucandu-si propriile roluri. Un carnagiu a fost evitat intr-un tren care asigura o legatura intre Amsterdam si Paris, dupa ce trei militari americani au imobilizat un barbat puternic inarmat care a deschis focul, intr-un atac aparent terorist, la opt luni de la atentatele din capitala Frantei. Doi dintre militari au fost raniti, unul de un glont, celalalt cu o arma alba. Americanii l-ar fi reperat dupa ce l-au auzit reincarcand arma, potrivit primelor elemente ale anchetei. Suspectul avea asupra sa o pusca de asalt de tip Kalasnikov, un pistol automat, noua incarcatoare si un cutter.

Îl puteți achiziționa în format Blu-ray de aici: https://www.provideo.ro/blu-ray/atac-in-trenul-de-paris-1878.html

Reclame

CEI 33

Un film inspirat de fapte reale ce prezinta drama celor 33 de mineri, prin?i in subteran in 2010, unde au petrecut mai bine de doua luni pana a fi salvati prin tehnici inovative de foraj.

Comandați-l online de pe site-ul ProVideo https://www.provideo.ro/blu-ray/cei-33-100.html

Pentru mai multe recomandări și recenzii vă aștept pe pagina de Facebook a blogului: https://m.facebook.com/withlovecristian/ și pe Instagram: https://www.instagram.com/withlovecristian/?hl=ro

Reclame
Reclame
Reclame
Reclame
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s