Lansările lunii februarie 2020 la ProVideo + CONCURS

Iată care sunt cele mai noi filme lansate de ProVideo.ro în format fizic.

COLECȚIE IT


Comandă acum cele doua filme IT în format DVD de pe
https://provideo.ro/dvd/colectie-it-2616.html.

Reclame

Răul revine la suprafață în Derry sub îndrumarea regizorului Andy Muschietti care aduce laolaltă din nou membrii Clubului de tocilari – adulți și adolescenți – în locul unde totul a început.
Un film care a redefinit și depășit genul, „It” a devenit parte a culturii și mentalității perioadei, precum și producția horror cu cele mai mari încasări din toate timpurile. Pentru că odată la 27 de ani răul revine în orașul Derry, în Capitolul 2 cei cinci copii plecați pe drumuri diferite se reunesc…

Recenzia mea dedicată filmului ,, IT: CAPITOLUL 2” poate fi re/văzută aici: https://withlovecristian.wordpress.com/2019/09/04/it-capitolul-2-it-chapter-two/

IT: CAPITOLUL 2 este disponibl acum in format fizic pe https://www.provideo.ro/cautare/It:%20capitolul%202

YETI – OMUL ZAPEZILOR

Când adolescenta Yi găsește un tânăr Yeti pe acoperișul casei, ea și prietenii ei, Jin și vărul lui, Peng îl poreclesc „Everest” și pornesc toți într-o aventură cu scopul de a reuni această magică ființă cu familia ei, aflată în cel mai înalt punct de pe Pământ. Yeti s-a rătăcit prin lumea noastră, și are nevoie de ajutor ca să se poată întoarce în lumea lui magică.După ce-și iau la revedere de la mama și bunica lui Yi, cei trei prieteni se vor strădui să fie întotdeauna cu un pas înaintea lui Burnish, un bancher putred de bogat care vrea să prindă un Yeti. Un alt personaj-cheie este Dr. Zara, zoologista care încearcă să-l ferească pe Everest de patronul ei și să-l ajute să se întoarcă la familia lui.

Recenzia mea dedicată filmului ,,Yeti- Omul Zăpezilor” poate fi re/văzută aici: https://withlovecristian.com/2019/10/08/yeti-omul-zapezilor-abominable/

Precomandă acum o super animatie de la DreamWorks in format DVD sau Blu-Ray de pe
https://provideo.ro/cautare/yeti

Reclame

FAMILIA ADDAMS

O comedie de acţiune ce va spune povestea membrilor familiei Addams, ale căror vieţi încep să fie serios afectate odată ce sunt puşi faţă în faţă cu şireata gazdă a unui reality-show, în vreme ce se pregătesc de o mare reuniune de familie, pentru a sărbători un eveniment major, în stilul caracteristic clanului Addams
Amuzantă, extravagantă, de-a dreptul iconică, familia Addams redefinește ce înseamnă să fii un bun vecin.
Fericiți cu stilul de viață binecunoscut al familiei lor, Gomez și Morticia se pregătesc de vizita unor membri din familia extinsă, cu ocazia unei ceremonii de maturizare organizată pentru Pugsley.

Recenzia mea dedicată filmului ,, FAMILIA ADDAMS” poate fi re/văzută aici: https://withlovecristian.com/2019/10/24/familia-addams-the-addams-family/

Precomandă acum animația Familia Addams în format DVD sau Blu-Ray și beneficiezi de 10% reducere: https://provideo.ro/cautare/addams

Reclame

DOCTOR SLEEP

„Doctor Sleep” continuă povestea lui Danny Torrance, la 40 de ani după îngrozitorul lui sejur la Hotelul Overlook în filmul „The Shining”.
Iremediabil traumatizat de experiența trăită în copilărie, Dan Torrance a încercat toată viață să-și găsească pacea. Însă acea pace este spulberată atunci când o întâlnește pe Abra, o adolescentă curajoasă, înzestrată cu aceeași „strălucire” supranaturală ca el. Disperată și speriată, micuța apelează la ajutorul lui Dan pentru a se apăra de nemiloasa Rose The Hat și adepții ei care se hrănesc cu „strălucirea” celor inocenți pentru a-și câștiga nemurirea.
Dan și Abra formează o alianță neobișnuită și pornesc într-o luptă pe viață și pe moarte împotriva lui Rose. Dacă Abra își acceptă puterile și învață să le folosească, Dan este nevoit să își reactiveze uriașele forțe și odată cu ele să înfrunte fantomele trecutului.

Precomanda acum Doctor Sleep in format DVD, Blu-Ray sau 4K de pe http://www.provideo.ro

Reclame

REMAINDER!


În căzul în care nu ai văzut, ProVideo a lansat de curând și:

JOKER: https://www.provideo.ro/cautare/Joker

Reclame

THE GOLDFINCH: ILUZIA LIBERTĂȚII: https://provideo.ro/cautare/goldf

Reclame

Downton Abbey: https://provideo.ro/cautare/abbey

CONCURS

Pentru a sărbători cum se cuvine lansarea în format fizic a animației ,,Familia Addams”, împreună cu prietenii de la ProVideo scoatem la concurs un DVD original!

Tot ce trebuie să faci pentru a intra în tragerea la sorți este să lași un comentariu la acest articol cu numele unui film din cele enumerate mai sus, pe care l-ai vizionat și ți-a plăcut.

Opțional poți da like paginii oficiale de Facebook a blogului: https://www.facebook.com/withlovecristian/ și paginii de Facebook ProVideo.ro: https://www.facebook.com/ProVideo.ro.

Concursul începe acum și se încheie pe 1 martie la ora 14:00. Câștigătorul va fi ales prin random.org și anunțat pe e-mailul furnizat în secțiunea de comentarii. Atenție să alegi un e-mail pe care îl verifici frecvent! Concursul este organizat doar pe teritoriul României, iar premiu va putea fi ridicat personal de la mine în București, sau expediat în maxim 15 zile de la data afișării câștigătorului.

Mult succes!

Câștigător: Anca Firica

Reclame
Reclame

110 comentarii Adăugă-le pe ale tale

 1. Nadia Loredana spune:

  Yeti- Omul Zăpezilor

  Apreciază

 2. Mitrache Adrian spune:

  It: Capitolul 2

  Apreciază

 3. Ioana Dragomir spune:

  Familia Addams

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s