PANDORA- Sărutul iubirii adevărate

Pandora relansează al doilea dintre talismanele de colecție în ediție limitată, pentru a marca aniversarea cu numărul 20 a brățării faimoase Pandora Moments.

Reclame

Pe parcursul anului 2020, Pandora marchează o realizare majoră prin celebrarea celor 20 de ani de când fanii își spun poveștile prin intermediul faimoasei brățări cu talismane. Brățara Pandora Moments, renumită și îndrăgită la nivel gloval de către colecționari ca o modalitate de a-și exprima iubirea și valorile prin bijuterii, a fost lansată pentru prima dată în anul 2000.

În fiecare lună a anului 2020 va avea loc relansarea unuia dintre cele 12 cele mai iubite talismane Pandora, ca parte a seriei de Talismane 2020 în ediție limitată, așteptate să devină imediat produse de colecție.

Reclame


Prințul broscoi


În luna februarie relansăm unul dintre primele talismane Pandora: micuța broscuță jucăușă. Sărind dintre florile de nufăr direct în mâinile celor mici și adusă la viață în povești precum Prințul Broscoi, broscuța simpatică evocă cele mai frumoase amintiri din copilărie și s-a dovedit a fi unul dintre cele mai bine vândute talismane din colecția Pandora inițială. Un talisman iubit care cuprinde atât de multe povești ale atâtor persoane din întreaga lume.

Reclame

Talismanul în formă de broscuță 2020 în ediție limitată din argint 925 a fost lansat pe data de 20 februarie în magazinele selectate global, într-un număr extrem de limitat. Fiecare talisman poartă inscripția Pandora 20 și vine cu un certificat care marchează aniversarea.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s