With love, Cristian ❤️

Pe data de 2 octombrie 2018 am creat acest blog minunat ce urma să îmi aducă, în scurt timp, bucuria de afirmare în online și bucuria de a întâlni oameni minunați.

With love, Cristian ❤️ a ajuns să fie mai mult decât un simplu blog… mi-a deschis ușile unei noi lumi pe care încă o mai explorez.

Mi-am dorit să creez un refugiu unde să pot scrie depre tot ceea ce mă pasionează. Fie că este vorba de filme, muzică, modă sau artă, tot ceea ce scriu face parte din mine și din ceea ce mă reprezintă cu adevărat. Acest blog a devenit astfel, un jurnal.

Vă mulțumesc tuturor celor care citiți acum acest articol, pentru că îmi acordați încredere și mă încurajați în această nouă etapă a vieții mele.

V-am pregătit multe surprinze pentru anul acesta. O primă schimbare este legată de aspectul blogului. Începând de astăzi, fațada blogului a fost schimbată.

Reclame

Imaginea de antet a blogului, precum și cele ce se regăsesc în acest articol au fost realizate de draga mea prietenă, Ioana Popescu.

Meniul blogului este deja updatat și pregătit să fie umplut cu articole din ce în ce mai multe și mai variate, care vă vor inspira în anumite alegeri.

SPOILER

Pe lângă recenziile săptămânale despre filmele noi de la cinema, voi începe să postez periodic articole intitulate ,,3 seriale”, ,,3 filme” sau ,,3 videoclipuri” unde vă voi prezenta pe scurt acțiunea producției și opinia mea.

Reclame

Un alt element nou este că, de acum, mă găsiți pe Facebook, nu doar pe contul meu personal, ci și pe pagina oficială a blogului: https://www.facebook.com/withlovecristian/

Pentru cei ce nu știu, contul meu personal de pe Facebook este acesta: https://www.facebook.com/mihaleacristian

De asemenea mă găsiți pe Instagram: https://www.instagram.com/withlovecristian/?hl=ro

Și pentru a fi în rând cu lumea, mi-am creat și cont pe TikTok: https://vm.tiktok.com/bdfjQL/

Așadar, urmăriți-mă în continuare pentru că am pregătit foarte multe surprize.

Ca o mică sinteză, pe acest blog veți găsi: recenzii de filme și seriale, articole despre modă, bijuterii, expoziții de artă, spectacole de teatru, evenimente, concerte și festivaluri, dar și foarte multe concursuri realizate cu ajutorul colaboratorilor.

Ne reauzim în scurt timp!

With love,
Cristian ❤️

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s