Miami Bici

,,Miami Bici” este cel mai nou film românesc distribuit de Vertical Entertainment.

Reclame


Maimi Bici este povestea lui Ion și Ilie, doi tineri dintr-un mic oraș obscur din România care merg la Miami în toiul iernii, pentru a trăi atât „Visul american” cât și visul românesc de a „îmbogăți rapid”. Odată ajunși acolo, ei se regăsesc în mijlocul planului machiavelc al lui Mișu, un român de cea mai joasă speță, stabilit în Florida.

Implicându-se involuntar în afacerile dubioase ale lui Mișu, dar fiind în secret sfătuiți de Gelu, mentorul lor auto-proclamat, de acasă, cei doi se luptă pentru a supraviețui în America. În același timp, se dezvoltă o poveste de dragoste între Ion și Ioana, o fată de moravuri ușoare, dar cu inima curată, care le dă o mână de ajutor.

Acțiune, dramă, dar nu în ultimul rând, comedie. Pelicula este un amestec inedit care mă suprinde plăcut, regizorul Jesús del Cerro făcând o treabă excepțională alături de întreaga echipă.

Reclame

În film regăsim atât actori români, cât și o parte americani. În prim-plan îi avem pe Codin Maticiuc și pe Matei Dima (Bromania) care m-am surprins plăcut. Și-au interpretat rolurile foarte bine, oferind credibilitate și autenticitate personajelor.


Din distribuție mai face parte și Florin Piersic Jr. care nu dezamăgește, jucând un rol în care nu l-aș fi regăsit în mod normal.

Filmul este plin de acțiune și comedie. Sunt foarte multe glume și situații jenante care stârnesc râsul spectatorilor, predominante fiind traducerile în limba engleză ale celebrelor înjurături românești și ale preparatelor tradiționale. Este imposibil să ieși din sala de cinema fără să fi râs de câteva ori. Așadar, pentru o seară relaxantă cu prietenii este filmul perfect.

Reclame

Cadrele și imaginile cu peisajele din Miami sunt superbe și scot din anonimat filmul. Acțiunea personajelor este suprinsă uneori din unghiuri neașteptate.

Coloana sonoră este, de asemenea, un plus adus peliculei. Regăsim atât melodii pop, cât și câteva fragmente de manele celebre.


Piesa ,,Miami Bici” compusă și cântată de Killa Fonic special pentru acest film este fresh, cool și se potrivește de minune cu producția.

Din punctul meu de vedere, filmul este unul cool la care te amuzi copios și pe care merită să-l vizionați. 

Filmul intră în cinematografe începând cu data de 21 februarie.

With love,

Cristian ❤

Reclame
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s