AVINCIS lansează trei sortimente din gama VILA DOBRUȘA cu etichetă nouă

AVINCIS, producătorul de vinuri premium din România, care îmbină tradiția cu modernitatea, lansează, din iunie, trei dintre cele cinci vinuri din gama AVINCIS VILA DOBRUȘA cu o nouă etichetă, care redă perfect spiritul podgoriei: cupajul roșu Merlot & Negru de Drăgăşani, cupajul alb Pinot Gris, Tămâioasă Românească & Fetească Regală și Rosé – Cabernet Sauvignon.

Reclame

Etichetele, concepute grafic de editura Baroque Books & Arts și ilustrate de Cristiana Radu, reflectă, prin joc și culoare, specificul domeniului de la Drăgășani: tradiția, natura, familia, modernitatea, arta oenologică și basmul.

Reclame

„Noile vizualuri oglindesc perfect cine suntem noi, într-o manieră modernă și ludică, dar și cu accent pe tradiție. Tot ce cuprinde eticheta veți regăsi și în viața reală pe domeniul Vila Dobrușa, unde producem aceste vinuri de calitate, dar la prețuri accesibile și care se găsesc în lanțurile de retail din întreaga țară. Gama AVINCIS VILA DOBRUȘA este companionul potrivit la orice oră și la orice tip de eveniment în familie, iar noile etichete spun această poveste a simțurilor, în care verdele odihnitor al pădurii și al frunzelor de viță se împletește cu respirația binefăcătoare a Oltului și cu viața neprihănită a animalelor care se bucură și ele de domeniul Vila Dobrușa. Toate aceste elemente reprezintă o sursă valoroasă de inspirație în crearea vinurilor AVINCIS VILA DOBRUȘA”, a declarat Andreea Micu, asociată a cramei AVINCIS.

Din gama AVINCIS VILA DOBRUȘA mai fac parte alte două vinuri proaspete și ușor de băut, provenind din soiuri foarte bine adaptate podgoriei Drăgășani: Vila Dobrușa – Cabernet Sauvignon și Vila Dobrușa – Sauvignon Blanc.

Reclame

Vinurile din gama AVINCIS VILA DOBRUȘA pot fi găsite în hypermarket-urile Auchan, Carrefour, Kaufland, Mega Image, Metro, Real, Selgros, dar și online pe http://www.finestore.ro , http://www.beicevrei.ro , http://www.marvin-wineshop.ro , http://www.foxwines.ro , http://www.bemag.ro , http://www.winerepublic.ro , http://www.wine-boutique.ro ; http://www.vinexpert.ro , http://www.lovewine.ro.

Reclame

DESPRE AVINCIS

AVINCIS este simbolul renașterii vinurilor românești, sub semnul tradiţiei și al modernităţii, o întoarcere la origini, dar în același timp o privire spre viitor. Crama AVINCIS de pe domeniul Vila Dobrușa, aşezată pe o colină mângâiată de soare, asemenea podgoriilor renumite din Champagne, Castilia, Chile şi Napa Valley, a fost inaugurată în iunie 2011, an în care a început producţia primelor vinuri.

Reclame

Crama, proiectată de arhitectul Alexandru Beldiman, se remarcă prin arhitectura modernă şi inedită şi găzduieşte evenimente exclusiviste şi degustări de vin.

Vinurile cramei AVINCIS sunt disponibile în restaurante și în magazine specializate de vinuri (gama AVINCIS), dar și în magazinele marilor reţele de retail din Bucureşti şi din ţară (gama AVINCIS VILA DOBRUŞA).  

Am avut plăcerea de a degusta cele trei tipuri de vinuri din gama AVINCIS VILA DOBRUȘA în cadrul unui eveniment minunat organizat de RANEvents Communication la Gargantua D’Oro și pot spune că sunt demențiale. Pe această cale doresc să mulțumesc organizatorilor pentru invitație!

Gustul fiecărui vin este unic, preferatul meu fiind cel rosé, pentru că este parfumat cu aromă dulceagă de fructe, însă toate sunt bune și îți surprind papilele gustative într-un mod plăcut.

Vă îndemn să încercați și voi vinurile din gama AVINCIS VILA DOBRUȘA și să aflați care este preferatul vostru.

With love,
Cristian ❤️

Reclame
Reclame
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s