IMPERIAL BY MARIA ANDREEA 👑 REINA

Cântăreața latino Maria Andreea sau Reina, așa cum este cunoscută după numele de scenă, a lansat single-ul Imperial însoțit de un videoclip minunat: https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=jso0B_hZmQE

Evenimentul de lansare a avut loc marți, 28 ianuarie la Exclusive Zone Lounge, unde invitații s-au putut bucura de un mini concert exclusiv din partea artistei și de o atmosferă latino de senzație.

Videoclipul a fost filmat în locuri regale precum Casino Palace și Exclusive Zone și este absolut senzațional. Am avut plăcerea de a participa la filmările videoclipului și de a apărea în el, așadar mă puteți vedea și pe mine în câteva cadre.

,,Este o continuare a piesei mele Reina, este tot o declarație de dragoste!”- Maria Andreea

Reina este o cântăreață minunată și o dansatoare de senzație! În videoclip are o coregrafie uimitoare alături de Andrei Mangra, campion mondial la dans.

Așa cum și-a obișnuit deja fanii, melodia este în limba spaniolă, versurile fiind compuse chiar de artistă:

,,Am scris versurile în luna mai și vreau să îți spun că am stat 2 zile pe un singur verb, un verb care trebuia să rimeze și mi-am rugat un fan din Mexic să mă ajute. Mi-a dat un verb pe care îl auzisem de foarte multe ori, dar la care nu m-am gândit, înseamnă a seduce cu dragoste, așa că s-a potrivit perfect pentru versurile mele și am reușit să termin piesa și să o înregistrez” a declarat în exlusivitate artista

Vă invit să urmăriți videoclipul ,,Imperial” și să dansați pe ritmuri latino, pentru că Maria Andreea este extrem de talentată, iar piesa este de senzație!

With love,
Cristian ❤️

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s