Lansările lunii ianuarie 2020 la ProVideo + CONCURS

Anul 2020 se anunță ca fiind unul plin cu filme excepționale, iar luna aceasta ProVideo lansează unele dintre cele mai bune producții ale anului 2019 în format fizic.

IT: CAPITOLUL 2

Răul revine la suprafață în Derry sub îndrumarea regizorului Andy Muschietti care aduce laolaltă din nou membrii Clubului de tocilari – adulți și adolescenți – în locul unde totul a început.

Un film care a redefinit și depășit genul, „It” a devenit parte a culturii și mentalității perioadei, precum și producția horror cu cele mai mari încasări din toate timpurile. Pentru că odată la 27 de ani răul revine în orașul Derry, în Capitolul 2 cei cinci copii plecați pe drumuri diferite se reunesc…

Recenzia mea dedicată filmului ,, IT: CAPITOLUL 2” poate fi re/văzută aici: https://withlovecristian.wordpress.com/2019/09/04/it-capitolul-2-it-chapter-two/

IT: CAPITOLUL 2 este disponibl acum in format fizic pe https://www.provideo.ro/cautare/It:%20capitolul%202

JOKER

Filmul își concentrează acțiunea originală și nemaivăzută până acum pe marile ecrane în jurul unuia dintre cele mai controversate personaje negative din universul DC. Cu o viziune amplă și complexă, Phillips explorează traiectoria lui Arthur Fleck (Phoenix), un individ ignorat de societate, cu o personalitate imprevizibilă și fascinantă, care nu poate fi inclus în niciun stereotip. Ce se obține este un studiu de personaj disprețuit de societate care devine nu doar un sumbru caz social; ci și o poveste moralizatoare.

Recenzia mea dedicată filmului ,,JOKER” poate fi re/văzută aici: https://withlovecristian.wordpress.com/2019/10/02/joker/

Pecomanda acum filmul in format DVD, Blu-Ray sau UHD de pe https://www.provideo.ro/cautare/Joker

THE GOLDFINCH: ILUZIA LIBERTĂȚII

Warner Bros. Pictures și Amazon Studios prezintă filmul „The Goldfinch: Iluzia Libertății”, o ecranizare a romanului best-seller „Sticletele” scris de Donna Tartt care a câștigat premiul Pulitzer și medalia de excelență Andrew Carnegie pentru ficțiune.

Theodore „Theo” Decker avea 13 ani când mama lui a pierit în urma unui atentat cu bombă din Muzeul de Artă Metropolitan. Tragedia a schimbat complet cursul vieții sale și l-a trimis pe un drum încărcat cu durere și vinovăție, redescoperire, căință și chiar iubire. Prin toate acestea, de-a lungul anilor, a păstrat o singură speranță tangibilă și anume un tablou uimitor cu o pasăre legată de cușca sa… capodopera „Sticletele”.

Recenzia mea dedicată filmului ,,THE GOLDFINCH: ILUZIA LIBERTĂȚII” poate fi re/văzută aici: https://withlovecristian.wordpress.com/2019/09/16/the-goldfinch-iluzia-libertatii/

Precomandă acum filmul în format DVD sau Blu-Ray de pe https://provideo.ro/cautare/goldf.

Downton Abbey

Fenomenul mondial numit Downton Abbey și-a facut intrarea grandioasă și pe marile ecrane. Famila Crawley și angajații lor se pregătesc pentru cel mai important moment din viața lor: vizita regelui și a reginei. Vizita alaiului regal va declanșa scandaluri, va face să se înfiripe iubiri, va lăsa în urmă intrigi care vor pune sub semnul întrebării viitorul conacului Downton.

Filmul este regizat de Michael Engler, după un scenariu scris de creatorul serialului de televiziune, Julian Fellowes, și îi are în distribuție pe actorii care se regăsesc și în serial.

Recenzia mea dedicată filmului ,, Downton Abbey” poate fi re/văzută aici: https://withlovecristian.wordpress.com/2019/09/11/downton-abbey/

Precomandă acum filmul în format Blu-Ray sau DVD de pe https://provideo.ro/cautare/abbey.

BĂIEȚI BUNI

Cât de rău poate să-ți meargă într-o zi? Mințile creative care ne-au adus la cinema super-comediile Superbad, Pineapple Express și Sausage Party aruncă în joc o gașcă de puști de clasa a șasea, cu șanse maxime de a stârni hohote de râs ireverențios.

După ce a fost invitat la prima sa petrecere „de pupat”, Max, un puști de 12 ani, intră în panică pentru că nu știe să sărute. Dornic să învețe rapid, Max, ajutat de bunii lui tovarăși, Thor și Lucas se decid să folosească drona tatălui lui Max, de care acesta nu are voie să se atingă, ca să spioneze (sau așa visează ei) un cuplu de adolescenți îndrăgostiți de vizavi de casa lui Max.

Dar, când treaba o ia razna de tot, și băieții reușesc să distrugă drona, începe nebunia. Disperați să facă rost de alta înainte ca tatăl lui Max să se întoarcă acasă, băieții chiulesc de la școală și intră într-o avalanșă de decizii, una mai proastă ca alta. Fură din greșeală o geantă cu droguri, se ascund de poliție, bagă spaima în niște adolescente.

Recenzia mea dedicată filmului ,,BĂIEȚI BUNI”poate fi re/văzută aici: https://withlovecristian.wordpress.com/2019/08/13/baieti-buni-good-boys/

Precomandă acum BĂIEȚI BUNI în format DVD sau Blu-ray de pe http://provideo.ro/in-curand

REMAINDER!

În căzul în care nu ai văzut, ProVideo a lansat de curând și:

URZEALA TRONURILOR SEZONUL 8: https://www.provideo.ro/cautare/Urzeala%20tronurilor%20sezonul%208

PACHET URZEALA TRONURILOR TOATE CELE 8 SEZOANE: https://www.provideo.ro/dvd/pachet-urzeala-tronurilor-1-8-dvd-2597.html

FUSIOS ȘI IUTE: HOBBS& SHOW: https://www.provideo.ro/cautare/FURIOS%20SI%20IUTE:%20HOBBS%20&%20SHAW

HARRY POTTER COLECTIA COMPLETA CU 8 FILME: https://www.provideo.ro/dvd/harry-potter-colectia-completa-cu-8-filme-2598.html

🎈 CONCURS 🎈

Pentru a sărbători cum se cuvine lansarea în format fizic a filmului “IT: CAPITOLUL 2”, împreună cu prietenii de la ProVideo scoatem la concurs un DVD original!

Tot ce trebuie să faci pentru a intra în tragerea la sorți este să lași un comentariu la acest articol cu numele unui film pe care l-ai vizionat și ți-a plăcut, din cele aflate în acest articol. Opțional poți da like paginii de Facebook ProVideo.ro: https://www.facebook.com/ProVideo.ro.

Concursul începe acum și se încheie pe 31 ianuarie la ora 23:59. Câștigătorul va fi ales prin random.org și anunțat pe e-mailul furnizat în secțiunea de comentarii. Atenție să alegi un e-mail pe care îl verifici frecvent!

Mult succes!

Câștigător: Paula Moisescu

With love,
Cristian ❤️

65 de comentarii Adăugă-le pe ale tale

  1. Bujoreanu Marius spune:

    IT: CAPITOLUL 2

    Apreciază

  2. Nemes Cristian spune:

    JOKER

    Apreciază

  3. Doru Constantin spune:

    THE GOLDFINCH: ILUZIA LIBERTĂȚII

    Apreciază

  4. Iasmina Pantin spune:

    IT: CAPITOLUL 2

    Apreciază

  5. Veronica Badea spune:

    Joker

    Apreciază

  6. Alexandru Beldean spune:

    Downton Abbey

    Apreciază

  7. Sebi Mihail spune:

    IT: CAPITOLUL 2

    Apreciază

  8. Nadia Loredana spune:

    IT: CAPITOLUL 2

    Apreciază

  9. Aurelia Jurca spune:

    Joker

    Apreciază

  10. Ana Harasim spune:

    Downton Abbey si Joker

    Apreciază

  11. Silvia Madar spune:

    It: Capitolul 2

    Apreciază

  12. Teodor Stan spune:

    JOKER

    Apreciază

  13. Alexandra Cristescu spune:

    IT: CAPITOLUL 2

    Apreciază

Lasă un comentariu