Un nou magazin MINISO

Pe 7 decembrie s-a deschis un nou magazin MINISO în România.

Noul magazin MINISO aflat în Centrul Comercial Feeria din Şoseaua București-Pitești 44A și-a deschis porțile, iar la inaugurare au participat Instagrammerii @mariavigheciu, @skivomady, @mimimp, @irinassw.

MINISO este un retailer japonez de produse pentru casă, accesorii și jucării înființat în anul 2013. În acești cinci ani a devenit unul dintre comercianții cu cea mai rapidă dezvoltare din lume, ajungând să dețină în acest moment peste 3500 de magazine în peste 85 de țări de pe toate continentele. MINISO are succes pe piețe de desfacere precum Dubai, Australia, SUA, Canada și bineînțeles, Japonia sau China.

Expansiunea în Europa este recentă. Începând din 2017, brandul este prezent în Germania, Polonia, Serbia, Spania, Grecia, Estonia și Ucraina. Brandul MINISO a fost fondat de către designerul japonez Miyake Junya și de către tânărul antreprenor chinez Ye Guofu în Tokyo, Japonia. Succesul MINISO se datorează unui nou model de business propus de cei doi: profit mic pentru companie, dar produse de calitate la prețuri accesibile pentru clienți. Ye Guofu consideră că sintagma ”calitatea costă” este doar un pretext pentru majoritatea comercianților de a realiza profituri mari.

Reprezentanții MINISO spun că principalele atribute în jurul cărora își desfășoară activitatea sunt calitatea produselor, designul excelent și prețurile accesibile la care sunt vândute acestea. Mediul plăcut la cumpărături și serviciul de calitate față de clienți completează ideologia brandului.

Unul dintre marile avantaje pe care MINISO le are în fața competiției este designul propriu pentru fiecare produs. Cele mai multe dintre obiectele comercializate de către producătorul japonez sunt create de designeri proprii și sunt asamblate pe linii de producție proprii. Produsele comercializate se împart în opt mari categorii: sănătate și frumusețe, produse sezoniere, cadouri, accesorii digitale, accesorii creative pentru casă, produse pentru viața de zi cu zi, ambalaje speciale si bauturi. MINISO vinde și produse cu licență ale unora dintre marile branduri mondiale, cum ar fi We Bare Bears, Adventure Time, Marvel, Pantone sau Hello Kitty.

Lansarea MINISO în România face parte dintr-un plan îndrăzneț de extindere a brandului Miniso, cu prezența în 100 de țări până în anul 2020. Cu ambianța modernă și serviciile ireproșabile din magazinele sale, MINISO își dorește să atragă un public tânăr care preferă diversitatea și inovația la prețuri mici. Produsele din magazinele MINISO se vor vinde cu prețuri între 10 și 99 de lei. Planurile lor de expansiune vizeaza deschiderea unui numar de 10 magazine noi in Bucuresti, si inca 20 in restul tarii, pana in 2020 motiv pentru care suntem convinsi ca brandul Miniso va creste in randul consumatorilor si va castiga cota de piata. De asemenea, in cadrul procesului de expansiune, vom incepe sa acordam francize, ce vor fi disponibile pentru toate orasele mari ale tarii. Suntem increzatori ca acest pas va accelera prezenta noastra la nivel national, prin stabilirea unor parteneriate strategice puternice.” a declarat Jake Liu, CEO Miniso România.

Eu iubesc produsele din magazinele MINISO, atât pentru calitatea lor, cât și pentru unicitate și prețuri modeste.

Și pentru că tot se apropie Crăciunul, MINISO este magazinul perfect de unde puteți achiziționa cadouri pentru cei dragi.

With love,
Cristian ❤️

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s