GALA AVANPREMIERE 20

Cea de-a 20-a ediție a Galei AVANPREMIERE, cel mai important și longeviv eveniment de fashion multibrand din România, marca Alin Gălățescu, a avut loc în data de 28 octombrie 2019 la Palatul Primăverii.

Gala AVANPREMIERE 20 by Alin Gălățescu a fost dedicată memoriei unuia dintre cei mai talentați designeri români, Răzvan Ciobanu.

Mă bucur că am luat parte la un asemenea eveniment important din industria modei și pe această cale doresc să mulțumesc RANEvents Communication pentru invitație.

Locația a fost absolut superbă. Defilarea s-a făcut în 4 camere ale fostei reședințe a familiei Ceaușescu, care au fost decorate cu aranjamente de flori absolut impresionante. Aerul a fost unul regal, clasic și foarte stylish.

Evenimentul a început cu un recital de pian al Dianei Plugar și a continuat cu prezentarea colecțiilor realizate de designerii talentați: Lia Aram by Anemona Stanchi – încălțăminte: Hardot / accesorii: Amazing Jewerly, Alexandra Calafeteanu, Aleha Toncea, și Claudia Rawlings – încălțăminte: Hardot.

Fiecare colecție în parte a avut ceva inspirațional, fiecare piesă atent lucrată excelând prin nonconformism și unicitate.

Culorile alese au fost foarte variate, pornind de la negrul clasic la un roz strident, fiecare piesă avea un aer glam.

De asemenea, materialele au fost alese foarte atent, astfel fiind folosite doar cele de foarte bună calitate, cu un aspect imperial.

Momentul aparte al serii a fost reprezentat de ultima colecție, sub titulatura: „Razvan Ciobanu – Clients Legacy” – o demonstrație unică de talent și originalitate, în memoriam Răzvan Ciobanu. Astfel, am putut admira unele dintre cele mai superbe rochii create special pentru clientele sale, care în acea seară au fost prezentate chiar de unele dintre acestea alături de modelele iconice ale artistului. Momentul prezentării colecției a fost unul plin de emoție.

Fie că este vorba de o rochie cu perle sau de una nonconformistă cu accesorii din metal, fiecare piesă era unică și impresionantă. Razvan Ciobanu a fost și va rămâne unul dintre cei mai talentați designeri romani, el punându-și puternic amprenta în fashion-ul românesc.

La final s-a acordat pentru prima oară Răzvan Ciobanu Award by AVANPREMIERE & ELYSEE – „Pentru cel mai etic și creativ tânăr designer”. Creație unicat a sculptorului italian de origine română Giuliani, premiul a fost acordat excelentului designer Aleha Toncea.

Evenimentul de modă Gala AVANPREMIERE a fost gândit ca o formă de studiu al artei spectacolului de fashion, pentru a prezenta creațiile designerilor români de valoare și de a aduce moda autohtonă mai aproape de publicul său.

With love,
Cristian ❤️

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s