Paradise Hills

,,Paradise Hills” este noul film distribuit de Ro Image 2000 și Programs4Media.

În filmul de debut al lui Alice Waddington, o tânără rebelă, pe nume Uma (Emma Roberts) se trezește într-o dimineață în Paradise Hills, o clinică de tratament de lux de pe o insulă mediteraneeană izolată, condusă de Ducesa (Mila Jovovich), unde familiile înstărite își trimiteau fetele pentru fi transformate în cea mai bună versiune a lor.

Printr-un tratament indiviualizat care include ore de etichetă, lecții de voce, tratamente de frumusețe, gimnastică și diete stricte, toate neajunsurile sunt depășite în două luni, iar transformarea e garantată. Uma își găsește un oarecare confort în prietenia cu alte rezidente ale complexului Paradise Hills, Chloe (Danielle McDonald), Yu (Awkwafina) vedeta pop Amarna (Eiza Gonzalez), dar va descoperi repede că, în spatele acestui lux se ascunde un secret sinistru. Începe o cursă contracronometru pentru ca Uma și prietenele sale să evadeze din Paradise Hills înainte ca locul să le înghită de vii…

 

Povestea este captivantă și foarte misterioasă. Sunt o mulțime de momente care te iau prin surprindere și ești captat ușor în acțiunea personajelor. Sunt folosite elemente ce ne duc cu gândul la viitor și la cum va evolua tehnologia și elemente poate chiar mistice și de neînțeles. Inspirată puțin din basme, povestea este atipică, iar acțiunile personajelor sunt total neașteptate. Productia este una ce merită savurată.

Actorii sunt foarte bine aleși. Emma Roberts este o tânără actriță foarte talentată pe care o știu din renumitul serialul American Horror Story. Este cameleonică și întră cu ușurință în pielea oricărui personaj interpretat. Are talent, carismă și multă ambiție. Nici de această dată nu ma dezamăgit, ea interpretând natural un rol greu.

De asemenea, Milla Jovovich are o interpretare cum nu se putea mai bună. Joacă un personaj bipolar și reușește să transmită emoție spectatorului, captându-l în poveste.

Toți actirii joacă excepțional de bine și practic te aduc în lumea lor, creând din tine un personaj important.

Ținutele…. wow! Pur și simplu senzaționale. Nonconformiste, stylish și uimitoare, fiecare ținută în parte este foarte bine concepută. Fie că este vorba de costumele grădinarilor, de cele ale servitorilor sau ale ,,prințeselor”, toate sunt diferite și foarte inedite. Rochia din trandafiri sau cea de mireasă te lasă fără cuvinte. De asemenea, și la partea de păr și make-up s-a lucrat mult. Totul este perfect și bine conturat în poveste.

Cadrele sunt absolut superbe. Castelul, grădina, toată insula în sine este un loc uimitor. Cadrele de ansamblu din grădina plină de trandafiri sau cele din interiorul încăperilor luxoase și foarte atent amenajate sunt perfect completate de muzica și sunetele din natură ce îți oferă o stare de liniște și relaxare. Fiecare cadru în parte este superb și atenția la detalii este cea mai importantă, de altfel, cred că detaliile reușesc să ridice această producție peste așteptări.

Din punctul meu de vedere, ,,Paradise Hills” este surpriza acestei toamne. O poveste palpitantă și diferită, ținute, make-up & hair impecabile și interpretări excelente ale actorilor. Este un film foarte bun pe care îl recomand tuturor.

,,Paradise Hills” are premiera națională pe 20 octombrie 2019.

With love,
Cristian ❤️

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s