STEFANEL- You are exactly where you need to be

Chiar dacă a venit frigul avem motive de bucurie. S-a lansat noua colecție Stefanel și este una emblematică.

Marți am avut deosebita plăcere de a participa la evenimentul de lansare al colecției de toamnă-iarnă 2019 Stefanel. Evenimentul a avut loc la Stefanel Concept Store de la Piața Romană și a fost un real succes. Pe această cale doresc să mulțumesc RANEvents Communication pentru invitație. În cadrul evenimentului am putut admira noua colecție și am putut afla câteva detalii despre aceasta.

Eleganța și rafinamentul stau la baza acestor minunate piese, detaliile fiind cele mai importante.

Stefanel împlinește 60 de ani de istorie a brandului și pe această cale se lansează colecția aniversară ce are ca sursă de inspirație arhitectura italiană surprinsă în albumul „Ingressi di Milano”, al fotografului Karl Kolbitz, ce reunește 144 de imagini cu cele mai elegante holuri și intrări din clădiri milaneze somptuoase, din perioada 1920-1970.

Așadar, fiecare piesă are un aer aristrocratic, elegant.

Stefanel este un brand cunoscut pentru eleganță și rafinament, dar și pentru materiale naturale și calitative. În noua colecție sunt folosite materiale precum: cașmir pur, bumbac, lână pură, alpaca sau mătase.

Piesele sunt versatile și foarte ușor de purtat.

Culorile pe care le regăsim în noua colecție sunt foarte variate. Fie că este vorbă de nuanțe pale precum crem sau roz-cafeniu, sau de culori stridente precum galben-muștar sau bleomarin, fiecare piesă este unică și transformă complet orice outfit simplu într-unul șic.

Stefanel invită toate doamnele și domnișoarele în acestă toamnă să se simtă elegante, comode și foarte feminine. Fie că alegeți să purtați o bluză, un pulover sau un tranch, feminitatea este pusă în evidență de oricare articol marca Stefanel.

Se cunoaște faptul că moda italienească este cea care dă glasul în fashion, iar Stefanel este brand-ul care ne oferă culoare în acest peisaj autumnal.

Vă invit și pe voi să descoperiți minunățiile noii colecții la Stefanel Concept Store.

Voi ce alegeți să purtați în această toamnă?

With love,
Cristian ❤️

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s