Ce nu trebuie să ratezi în ultimele 5 zile de Animest

Așadar, prima jumătate a festivalului Animest a trecut, însă urmează noi proiecții și activități super interesante și de neratat în ultimele 5 zile de Animest.

Iată ce nu trebuie să ratezi în ultimele 5 zile de Animest:

⭐️ Pe 9 octombrie aveți șansa de a vedea pelicula 9, un film superb despre care am vorbit și în articolul anterior: https://withlovecristian.wordpress.com/2019/10/06/5-filme-de-neratat-la-animest-14/, iar pe mine mă veți găsi la Cinemateca Eforie la Compeția Românească, începând cu ora 20:30.

⭐️Joi, pe 10 octombrie, mă veți găsi la Cinemateca Euforie la ,,Ville Neuve” și la ,,Fritzi, povestea unei revoluții”. Aceste animații mi-au atras atenția încă de la început și abia aștept să le vizionez.

⭐️ Vineri avem întâlnire cu Robert Valley la ora 17:00 la Adaptive Work Environment și ulterior putem viziona o serie de pelicule sub semnătura lui la ora 18:30 la Cinemateca Eforie.

⭐️Sâmbătă rulează de asemenea o serie de filme foarte interesante, dar este și ziua în care aflam câștigătorii Animest.14. Iar la ora 21:00 ne vedem la Cinema Elvire Popesco la ,,Interstella 5555”.

⭐️ Duminică putem vedea filmele câștigătoare și cel mai bun lungmetraj la Cinemateca Eforie, dar și multe alte pelicule.

Așadar, gama festivalului este una foarte variată și vă sfătuiesc să profitați la maximum de aceste ultime zile Animest.14. Eu așa voi face!

With love,
Cristian ❤️

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s