Cristiana Bucureci collage exhibition

Ieri am avut deosebita plăcere de a participa la vernisajul Cristianei Bucureci, o talentată artistă ce dă glas hârtiei și imaginilor prin crearea colajelor nonconformiste pe care le puteți admira (și achiziționa) în luna octombrie la Mesteshukar ButiQ – MBQ.Într-un cadru atipic, expoziția m-a surprins plăcut, lucrările Cristianei fiind unice, extravagante și sincere. Fiecare operă transmite privitorului o emoție aparte. Juxtapunerile atipice de texturi, personaje și obiecte formează în fiecare tablou câte un univers futurist în care poți pătrunde ușor cu puțină imaginație.Fie că este vorba de iubire, libertate, echilibru sau natură, în fiecare colaj sunt regăsite elemente ce aparțin frumosului.

Cu o viziune inedită asupra artei, Cristiana a folosit o paletă largă de culori, unele dintre acestea fiind într-o tentă aprinsă de neon, ce oferă armonia vizuală de care ai nevoie în aceste vremuri în care alergăm constant.Odată cu această expoziție superbă ce îmbracă pereții Coffee Corner-ului MBQ, Mesteshukar ButiQ își lansează oficial ibricele din cupru pe nisip încins, alături de super barista Cristalenia Şofan, National Ibrik Champion 2017 & 2018. Este de menționat că spațiul este proaspăt reinventat și premiat la Anuala de Arhitectură 2019, iar în 2018, NY Times a desemnat Meșteshukar ButiQ <a “jewel-box” for handcrafted items>.

Rafturile Meșteshukar ButiQ se vor umple cu o colecție nouă de bijuterie și se „vor elibera” pentru acei designeri dornici de un spațiu de expunere autentic.Vă sfătuiesc cu căldură să mergeți în luna octombrie la Mesteshukar ButiQ pentru a admira superbele colaje și pentru a pătrunde pentru câteva minute într-un univers paralel atemporal.

With love,
Cristian ❤️

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s