Printesa Lebada: Regatul Muzicii / The Swan Princess: Kingdom of Music pe DVD

,,Printesa Lebada: Regatul Muzicii” / ,,The Swan Princess: Kingdom of Music” se lansează în România în format fizic (DVD) via EmpireFilm.Prințesele tale preferate s-au întors într-o aventură muzicală complet nouă! Prințesa Odette găzduiește un concurs de muzică pentru a sărbători ziua de naștere a Prințesei Alise – câștigătoarea va cânta la balul ei de naștere! Prințul Li de Cathay a intrat în concurs, dar sora lui, prințesa Mei Li, s-a ascuns pe nava sa pentru a solicita ajutorul lui Odette și Derek pentru Chen, care a fost blestemat şi transformat în dragon. 

Lucas și Alise se reunesc, dar sosirea prințului Li o face pe Alise să se îndoiască de sentimentele ei. În timp ce Li și Lucas se luptă pentru inima lui Alise, Derek și Odette încearcă să o ajute pe Mei Li și Chen să rupă blestemul. Cine va câștiga concursul de muzică? Iar Chen va fi vreodată eliberat de blestemul său?

Detalii film:
Regizor: Richard Rich
Distribuție: Nina Herzog, Yuri Lowenthal, Joseph Medrano 
Gen film: Animație
Durată: 79 min
Audio: Romană, Engleză
Subtitrări: Romana, Engleza

,,Printesa Lebada: Regatul Muzicii”/ ,,The Swan Princess: Kingdom of Music” în format fizic poate fi comandat de pe site-ul: https://www.empirefilm.ro/filme-dvd/animatii-dvd/printesa-lebada-regatul-muzicii-/-the-swan-princess-kingdom-of-music-dvd-5948221414785.html

With love,
Cristian ❤️

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s