Hustlers: Striptease pe Wall Street

,,Hustlers: Striptease pe Wall Street” este noul film distribuit de Vertical Entertainment în România.Inspirată dintr-un articol publicat în revista New York Magazine care a devenit viral în 2015, acțiunea filmului Hustlers urmărește un grup de foste stripperițe care se ambiționează să se îmbogățească, folosind însă metode mai puțin ortodoxe… își jefuiesc foștii clienți.

Povestea este una captivată și presărată cu multe momente comice ce fac deliciul publicului. Lorene Scafaria este atât regizoarea cât și scenarista filmului.Producția le aduce în prim-plan pe Constance Wu, Jennifer Lopez, Julia Stiles, Keke Palmer, Lili Reinhart, Lizzo, și Cardi B.

Cele 7 sunt imaginea femeilor fatale ce îi înnebunesc pe bărbați doar cu o privire. Ele își interpretează rolurile perfect și oferă personajelor carismă și unicitate.Jennifer Lopez este o cântăreața minunată, dar și o actriță desăvârșită. Fiecare personaj interpretat este un succes și devine emblematic pentru cântăreață.

De această dată avem ocazia de a o vedea pe JLo în rolul unei dansatoare la bară care îi înnebunește pe toți bărbații atunci când apare. De altfel, ne este oferită și o reprezentație de zile mari al unui număr de striptease executat de talentata actriță. Îmbrăcată sumar, cu un corp atletic și bine definit, Jennifer are o prestație impresionată ce va face furori.

Lili Reinhart este cunoscută pentru rolul din serialul fenomen ,,Riverdale”. A fost o plăcere să o văd jucând în acest film, deoarece consider că este o actrița foarte bună și versatilă și reușește să între cu succes în pielea oricărui personaj își dorește.O supriză plăcută a fost Cardi B, care este cea mai de succes cântăreață de rep a acestei generații. Este cunoscut faptul că artista a fost stripteoză înainte de a deveni cântăreață de succes, așadar rolul interpretat o reprezintă în totalitate.

Cadrele și imaginile se completează perfect, iar imaginile cu peisajele cartierului sau cele de ansamblu din cluburi sunt cele mai interesante.Luminile, efectele de slow motion și cadrele din diferite unghiuri sunt un punct forte ce ajută la captarea atenției și la integrarea publicului în acțiunea peliculei.

De asemenea, coloana sonoră este foarte bine aleasă atât pentru momentele de dans din cluburi cât și pentru momentele din viața de și cu zi a personajelor.

Din punctul meu de vedere, comedia ,,Hustlers: Striptease pe Wall Street” este una dintre cele mai bune ale acestui an, povestea captivantă și detaliată fiind extrem de bine conturată, iar actrițele au fost perfect alese pentru rolurile interpretate.

Recomand cu căldură acest film pentru o seară de distracție cu prietenii. Pregătiți-vă să râdeți în hohote și să vă bucurați de prezența minunatelor dive de la Hollywood.,,Hustlers: Striptease pe Wall Street” are premiera în România pe 27 septembrie.

With love,
Cristian ❤️

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s