Băieți buni/ Good Boys

,,Băieți buni”/ ,,Good Boys” este noul film distribuit de Ro Image 2000.Cât de rău poate să-ți meargă într-o zi? Mințile creative care ne-au adus la cinema super-comediile Superbad, Pineapple Express și Sausage Party aruncă în joc o gașcă de puști de clasa a șasea, cu șanse maxime de a stârni hohote de râs ireverențios.

După ce a fost invitat la prima sa petrecere „de pupat”, Max, un puști de 12 ani (Jacob Tremblay, din Room), intră în panică pentru că nu știe să sărute. Dornic să învețe rapid, Max, ajutat de bunii lui tovarăși, Thor (Brady Noon, Boardwalk Empire) și Lucas (Keith L. Williams, The Last Man On Earth) se decid să folosească drona tatălui lui Max, de care acesta nu are voie să se atingă, ca să spioneze (sau așa visează ei) un cuplu de adolescenți îndrăgostiți de vizavi de casa lui Max.Dar, când treaba o ia razna de tot, și băieții reușesc să distrugă drona, începe nebunia. Disperați să facă rost de alta înainte ca tatăl lui Max să se întoarcă acasă (Will Forte, The Last Man on Earth), băieții chiulesc de la școală și intră într-o avalanșă de decizii, una mai proastă ca alta. Fură din greșeală o geantă cu droguri, se ascund de poliție, bagă spaima în niște adolescente (Molly Gordon, Life of the Party și Midori Francis, Ocean’s Eight).Comedia este produsă de Seth Rogen și Evan Goldberg (scenariștii comediilor Superbad, Pineapple Express și Sausage Party), prin compania lor, Point Grey, și James Weaver (Neighbors), de la Universal Pictures and Good Universe. Scenariul le aparține lui Lee Eisenberg și Gene Stupnitsky (serialele The Office, Bad Teacher). Regia îi aparține lui Gene Stupnitsky.

Pot spune că am râs în hohote la această comedie. Situațiile jenante, comportamentul și deciziile copiilor, dar și multe altele reușesc să stârnească râsul spectatorului de nenumărate ori. Este un amalgam de decizii proaste pe care băieții le iau și care transformă o zi obișnuită din viața unui elev într-o comedie de zile mari.Povestea este intersantă și de actualitate, scenariul este senzațional, iar interpretările actorilor sunt cele mai importante. Jacob Tremblay, Brady Noon, Keith L. Williams sunt cei trei puști care fac senzație în această peliculă. Ei își interpretează rolurile așa cum pot mai bine și reușesc să aducă spectatorul în povestea lor, făcându-l să ia parte la toate situațiile ,,ciudate” prin care trec.

Cadrele și imaginile se completează perfect cu acțiunea personajelor. Filmările de ansamblu sau chiar cele detaliate sunt frumos completate de coloana sonoră, iar peisajele imortalizate sunt superbe și adăugate foarte bine în cadrul filmului.,,Băieți buni” este una dintre comediile la care am ras cel mai mult anul acesta. Scenariul este foarte bine conceput și interpretările celor trei băieți sunt cireașa de pe tort.

Recomand pelicula tuturor celor ce doresc să se amuze copios.,,Băieți buni” are premiera în România pe 16 august.

With love,
Cristian ❤️

2 comentarii Adăugă-le pe ale tale

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s