Povestea incredibilă a lui Enzo/ The Art of Racing in the Rain

,,Povestea incredibilă a lui Enzo”/ ,,The Art of Racing in the Rain” este cel mai nou film distribuit de Odeon Film în România.Bazat pe cel mai bine vândut roman al lui Garth Stein, Povestea incredibilă a lui Enzo este o relatare emoționantă, văzută prin ochii lui Enzo, un cățel inteligent și spiritual (dublat de Kevin Costner).

Prin legătura cu stăpânul său (Milo Ventimiglia), un dornic șofer de curse de Formula 1, Enzo dezvoltă o viziune extraordinară asupra condiției umane și înțelege că tehnicile necesare pe pista de curse pot fi, de asemenea, folosite pentru a naviga cu succes în călătoria prin viaţă.Filmul îl are ca protagonist pe Denny și pe dragostea vieții sale – soția sa, Eva (Amanda Seyfried), fiica lor Zoe (Ryan Kiera Armstrong) și pe prietenul său cel mai bun, Enzo.

Povestea filmului este una foarte intersantă, emoționantă și captivantă.Pelicula îți atrage atenția atât prin poveste cât și prin interpretările actorilor. Milo Ventimiglia și Amanda Seyfried își interpretează rolurile fără reproș și reușesc să transmită propria emoție către public. De asemenea, vocea aleasă pentru Enzo este exact cea care trebuie, reușind să stârnească plânsul și emoția spectatorului doar prin cuvintele rostite.Imaginile și cadrele sunt captivante și se completează perfect cu acțiunea personajelor. Peisajele, imaginile de ansamblu din timpul curselor sau cadrele surprinse din unghiuri neașteptate cu Enzo sunt elementele ce mi-au atras atenția.
De asemenea, sunetele și coloana sonora sunt de apreciat.

Filmul este o dramă autentică, scenariul și interpretările actorilor fiind punctele cheie ale filmului.

Recomand cu caldură această producție. Este unul dintre cele mai triste și emoționante filme ale anului, fiind imposibil să nu plângi pe parcursul peliculei. ,,Povestea incredibilă a lui Enzo” are premiera în România pe 16 august.

With love,
Cristian ❤️

Un comentariu Adăugă-le pe ale tale

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s