Wasteland, Baby! by Hozier

,,Wasteland, Baby!” este cel de-al doilea album de studio al cântărețului irlandez Hozier. Acesta a fost lansat pe 1 martie 2019 și a debutat în top Billboard 200. Coperta albumului a fost pictată chiar de către mama lui Hozier, care a creat coperțile pentru unele dintre lansările sale anterioare.

Hozier este un artist controversat, mesajele pieselor lui fiind foarte puternice care tratează subiecte precum iubirea interzisă, homosexualitatea, violența domestică și multe altele. Hit-ul ,,Take Me to Church” la propulsat pe cântăreț, acesta fiind și nominalizat la a 57-a ediție apremiilor Grammy pentru premiul Piesa Anului în 2015.Albumul conține 14 single-uri:
1. Nina Cried Power, Featuring – Mavis Staples
2. Almost (Sweet Music)
3. Movement
4. No Plan
5. Nobody
6. To Noise Making (Sing)
7. As It Was
8. Shrike
9. Talk
10. Be
11. Dinner & Diatribes
12. Would That I
13. Sunlight
14. Wasteland, Baby!Punctele principale ale albumului:
🎤 „Movement” este single-ul principal al albumului. Acesta a fost lansat pe 14 noiembrie 2018. Este unul dintre cele mai puternice single-uri la cântărețului irlandez, versurile pline de figuri de stil fiind puse în evidență de vocea puternică a lui Hozier.

🎤 ,,Almost (Sweet Music)” este cea de-a doua melodie de pe album. Aceasta a fost lansată la începutul acestui an, pe 16 ianuarie. Vocea lui Hozier transforma orice vers într-unul copleșitor. El are puterea de a-și transmite emoțiile publicului larg și îl emoționează cu fiecare single.

🎤 ,,Nina Cried Power” este o piesă emoționantă care te face să o asculți la infinit. Melodia amintește de artiști precum Nina Simone, Bob Dylan și Mavis Staples, a căror activitate a avut o poziție politică sau socială. Acest single a fost inclus și pe EP-ul cu același nume lansat în 2018 alături de piesa ,,Shrike”.Așadar, vocea lui Hozier este uimitoare, iar mesajele transmise prin single-uri și videoclipuri sunt foarte puternice și de actualitate. ,,Wasteland, Baby!” este un album ce merită ascultat!

Albumul este distribuit de Universal Music Romania și poate fi achizitionat de pe site-ul https://www.getmusic.ro/cautare/q=Hozier%20Wasterland&cat=toate sau din magazinele partenere.

With love,
Cristian ❤️

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s