Origins by Imagine Dragons

,,Origins” este cel de-al patrulea album de studio al trupei pop americane Imagine Dragons, lansat pe 9 noiembrie 2018 de Kidinakorner, Polydor Records și Interscope Records.Albumul conține single-urile:
1. Natural
2. Boomerang
3. Machine
4. Cool Out
5. Bad Liar
6. West Coast
7. Zero
8. Bullet in a Gun
9. Digital
10. Only
11. Stuck
12. Love
13. Birds
14. Burn Out
15. Real Life
16. Born To Be Yours (with Kygo)Punctele principale ale albumului:
🎼 ,,Natural” este primul single al albumului. Lansat pe 17 iulie 2018, single-ul a fost un real succes, devenind cel de-al cincilea single al trupei care ocupă locul 1 în US Hot Rock Songs. Piesa este una fredonabilă, care te prinde de la primele versuri.🎼 ,,Zero”, cel de-al doilea single al albumului face parte din sondtrack-ul filmului ,,Ralph Breacks the Internet”. Piesa este una foarte cool. Refrenul îți rămâne întipărit în minte încă de la prima ascultare.🎼 ,,Bad Lier” este piesa mea pregerată de pe album și una dintre cele mai bune ale trupei. Clasată pe locul 56 în US Billboard Hot 100, piesa are un ritm cool, iar versurile emoționante dau acel aer frash ce te face să o asculți pe repeat.Imagine Dragons ne încântă cu acest nou album minunat, considerat chiar de către Don Reynolds ca fiind sora albumului ,,Evolve” lansat în 2017.

Albumul este unul bun pe care îl recomand cu drag.,,Origins” este distribuit de Universal Music Romania și poate fi achizitionat de pe site-ul https://www.getmusic.ro/cautare/q=Origins&cat=toate sau din magazinele partenere.

With love,
Cristian ❤️

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s