Ed Sheeran- Concert+ Concurs by Warner Music România

Ziua celui mai mare concert din România a sosit. Miercuri, 3 iulie, a avut loc concertul anului 2019 din România. Ed Sheeran a pășit pentru prima oară în București și sperăm că nu și pentru ultima.Ed Sheeran – cel mai bine vandut artist la nivel global in 2017 – a fost premiat cu discul de platină de către echipa Roton pentru cel mai recent album – Divide, lansat in 2017.  Momentul a avut loc înainte concertului susținut in fața a 50 000 de fani.Concertul a avut loc pe cel mai mare stadion din România, Arena Națională.

Biletele au fost sold out încă din primele clipe de la punerea în vânzare ale acestora, pe 27 Septembrie 2018 , semn că fanii din țară a lui Ed Sheeran sunt foarte numeroși.

÷ Tour/Divide Tour este cel de-al treilea turneu mondial al compozitorului și cântărețului Ed Sheeran.(c: @zakarywalters)

Spectacolul a fost deschis de doi dintre cei mai îndrăgiți tineri artiști ai momentului James Bay și Zara Larson. Aceștia au încins atmosfera, pregătind publicul pentru cel mai tare concert de care publicul a avut parte.

Ed Sheeran este unul dintre cei mai iubiți și de succes artiști ai vremurilor noastre și a fost întâmpinat de români așa cum se cuvine. Aplauzele și strigătele de bucurie ale fanilor români l-au impresionat pe Ed, iar momentele când publicul cânta în cor alături de artist au fost mai mult decât emoționante.(c: @zakarywalters)

Setlist-ul a cuprins hiturile Perfect, Photograph, Thinking Out Load, dar și multe alte piese de pe albumul “Divide”.

Publicul a dansat, a cântat și s-a distrat în timpul concertului.

Tinerii îndrăgostiți au fost cei din prim-plan, întrucât piesele de dragoste le-au fost adresate lor.

Show-ul de lumini, reflectoarele, ecranele imense, scena… totul a fost perfect. Fanii artistului au fost mai mult decât impresionați de concert, iar prestația lui Ed a fost impecabilă.

O persoană sinceră, deschisă și iubitoare, Ed Sheeran a cântat în fața miilor de români și s-a simțit mai mult decât acasă.(c: @zakarywalters)

Surpriza serii a fost momentul în care Ed a purtat un tricou galben cu stema și steagul României desenate pe el și ținea în mână drapelul țării noastre.

Un moment minunat în care spectatorii au fost în delir.

Show-ul a fost absolut superb. Cu toții sperăm ca Ed să revină în România într-un turneu viitor.Warner Music România va pregătit un super concurs unde puteți câștiga:

🥇Un pick-up Crosley CR8005A-CB + Ed Sheeran – No.6 Collaborations Project*

🥈3 vinyls: Ed Sheeran – ÷, Ed Sheeran – X, Ed Sheeran – +

🥉O carte „Ed Sheeran: A Visual Journey, Paperback” + 3 CDs: Ed Sheeran – ÷, Ed Sheeran – X, Ed Sheeran – +

Tot ce trebuie să faci este să intri pe pagina de Facebook sau Instagram Warner Music România și să urmezi pașii de acolo.

Facebook: https://www.facebook.com/272257449879756/posts/678661865905977?s=100000883134884&sfns=mo

Instagram: https://www.instagram.com/p/BzTfJCYoWaf/?igshid=wktgrekjjv93

Mult succes!

With love,
Cristian ❤

*Poze realizate de @zakarywalters

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s