Bărbați în negru/ Men in Black: International

Așteptarea fanilor “Men in Black” / “Bărbaţi în negru” a luat sfârșit! Noua producție din celebra franciză se lansează pe marile ecrane din România vineri, 21 iunie 2019, cu avanpremiere pe 19 și 20 iunie și este distribuită de InterComFilm Distribution.Comedia SF de acțiune “Men in Black: International”, cu Chris Hemsworth și Tessa Thompson în rolurile principale, îi va purta pe spectatori din Londra în Marrakech și din Italia în Paris, într-un regal de aventuri super-antrenante și efecte speciale spectaculoase.

Extratereștii și-au extins zona de acțiune de-a lungul timpului, încă din 1997 de la lansarea primului film al francizei aceștia fiind malefici și foarte puternici. Aceștia pot lua orice formă își doresc inclusiv cea a unui agent MIB, așa că agenții pornesc cea mai dificilă misiune de până acum: aceea de a detecta un eventual trădător din cadrul organizației.Alături de consacrații agenți H (Chris Hemsworth), High T (Liam Neeson) și O, șefa MIB (Emma Thompson), intră în scenă ambiţioasa M (Tessa Thompson), fata care a avut parte de experiențe extraterestre încă de la vârsta de șase ani. Ea a reușit să scape de procesul de ștergerea de memorie și se ambiționează să devină un membru MIB.

Actorii își interpretează rolurile impecabil astfel că reușesc să aducă spectatorul în povestea lor și îl integrează în acel univers.“Men in Black: International” aduce noi elemente, efecte și personaje, inclusiv unele create digital. Realizatorii au optat pentru o scenografie în stil Art Deco, iar filmările s-au realizat în

Londra și New York, în piaţa aglomerată din Marrakech, în deşertul Merzouga, la Tanger și în Ischia, o insulă din Marea Tireniană.Specialiștii în efecte speciale s-au întrecut în inventivitate, iar costumierii și cascadorii nu s-au lăsat mai prejos: agenții au acum costume negre special reinventate pentru lupta cu extratereştrii, echipamente high-tech și mașini super-sofisticate – un Jaguar SJ6, un Lexus RC F și o motocicletă zburătoare.

Regia îi aparține lui F. Gary Gray, celebru pentru realizarea filmelor “The Fate of the Furious”, “Friday” și “Straight Outta Compton”. Scenariştii Art Marcum și Matt Holloway celebrii pentru realizarea filmului “Iron Man” s-au inspirat din filmele anterioare ale seriei și din benzile desenate de Lowell Cunningham. Producătorii rămân aceiași, Walter F. Parkes şi Laurie MacDonald, cărora li se datorează toate cele patru filme ale francizei, iar printre producătorii executivi se numără și Steven Spielberg.Cadrele și imaginile sunt spectaculoase și se completează perfect cu acțiunea personajelor, iar efectele SF te captează în poveste încă din primele minute. Muzica și sunetele sunt extrem de bine alese și ajuta la intensificarea atmosferei dorite.Pelicula are 115 minute și se adresează audienței generale.

Din punctul meu de vedere, “Bărbați în negru Internațional” surprinde spectatorul atât prin imagini și efecte cât și prin povestea palpitantă plină cu aventură, dar și comedie.“Bărbați in negru” are premiera în cinematografele din întreaga țara pe 21 iunie.

With love,
Cristian ❤

Un comentariu Adăugă-le pe ale tale

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s