Întâlnirea perfectă

“Întâlnirea perfectă” este noul film original Netflix.Povestea filmului:
Pentru a strânge bani de facultate, un licean lansează o aplicație, oferindu-și serviciile de iubit de rezervă. Însă, când apar sentimente reale, lucrurile se complică.

Povestea filmului este una interesantă, plină de comedie și dragoste. Actorii peliculei sunt Noah Centineo, Laura Marano, Camila Mendes, Odiseas Georgiadis și mulți alții. Cu toții îl cunoaștem pe talentatul Noah Centineo renumit pentru filmele Netflix “Tuturor băieților pe care i-am iubit” și “Sierra Burgess Is a Loser”. Tânărul are atât carismă cât și foarte mult talent, interpretările acestuia fiind perfecte de fiecare dată. Versatilitatea lui actoricească este evidențiată în acest film întrucât trebuie să intre în pielea diferitor tipuri de băieți cu diverse caracteristici și comportamente total diferite.Laura Marano cunoscută pentru rolul din celebrul serialul pentru copii Austin & Ally joacă rolul unei tinere nonconformiste care nu vrea inițial să aibă o relație. Aceasta își schimbă comportamentul devenind ulterior geloasă. Are o interpretare foarte bună, talentul ei fiind unul vizibil.Camila Mendes cunoscută pentru rolul Veronicăi din serialul fenomen original Netflix “Riverdale” joacă rolul unei tinere bogate, ambițioase și care știe ce vrea să facă în viitor. Aceasta joacă un rol important în film și personal mi-a depășit așteptările, fiind o actriță din ce în ce mai talentată.

Regizorul peliculei este Chris Nelson, muzică este compusă de Joe Wong, iar scenariul este scris de Steven Bloom. Aceștia fac o treabă excepțional de bună, realizând un film captivant atât de iubire cât și de comedie și dramă.Imaginile și cadrele sunt captivante și se completează perfect cu acțiunea personajelor.
Sunetele și coloana sonora sunt de asemenea de apreciat.

Din punctul meu de vedere, filmul surprinde în special prin poveste, iar interpretarea actorilor este cel mai important element al filmului.Recomand cu căldură „Întâlnirea perfectă” tuturor îndrăgostiților. Este un film de neratat.

With love,
Cristian ❤

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s