I Am Mother

“I Am Mother” este noul film original Netflix.Povestea filmului:
În urma extincției în masă a omenirii, lumea unei adoleșcente crescute de un android cu rol matern e dată complet peste cap atunci când întâlnește un alt om. Când un om apare la ușa complexului, mama android începe să facă lucruri terifiante și începe să-și arate adevarata față. Fata crescută de cyborg află lucrurile groaznice pe care mama acesteia a fost în stare să le facă și vrea să se răzbune. Finalul producției este unul total neașteptat și oferă posibilitatea unei continuări pe care sincer o aștept încă de acum cu nerăbdare.

Filmul este o combinație interesantă dintre thriller, SF și este plin de suspans. Spectatorul trece prin diferite stări in timpul vizionarii, un lucru foarte captivant.Dublu oscarizata Hilary Swank joacă în acest film alături de Clara Rugaard și de Rose Byrne (vocea Mamei) și fac o treabă excepțional de bună, astfel că reușesc să aducă spectatorul în acel univers. Clara Rugaard este cea care mi-a atras atenția întrucât interpretarea ei este fără cusur. Expresivitatea ei este minunată și cu ajutorul acesteia reușește să transmită toate stările prin care trece: fericire, tristețe, furie, dezamagire. Tânăra își joacă rolul impecabil și reușește să se facă remarcată prin această interpretare.

Regizorul filmului este Grant Sputore, scenariul este scris de Michael Lloyd Green, iar producătorii sunt Kelvin Munro și Timothy White și are 1 ora și 53 de minute.Cadrele și imaginile sunt inedite, peisajele surprinse completează perfect atmosfera dorită. Filmările sunt făcute în mare parte în acel buncăr/complex care este de-a dreptul impresionant. Totul este tehnologizat, modern, adus parcă din viitor. Inclusiv roboții din film sunt impresionanti întrucât au mișcările foarte naturale si rapide asemenea oamenilor.

De asemenea, sunetele și coloana sonoră sunt foarte bine alese întrucât intensifică atmosfera. Din punctul meu de vedere, filmul este unul de neratat, deoarece dezbate o tema foarte interesantă și captivantă. Filmul suprinde atât prin tema cât și prin imagini. Recomand cu caldură noul film original Netflix intitulat “I Am Mother” tuturor pasionaților de filme thriller și SF.

With love,
Cristian ❤

Un comentariu Adăugă-le pe ale tale

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s