Agent Provokkkator pe Blu-ray și DVD

“Agent Provokkkator”/ “BLACKkKLANSMAN” se lansează în România pe 27 mai în format fizic (Blu-ray și DVD) via ProVideo.Vizionarul regizor Spike Lee ne aduce pe marile ecrane incredibila poveste adevărată a unui adevărat erou american.

Suntem la începutul anilor ’70, o perioadă de mari frământări sociale, răvășită de revoltele pentru drpturile civile. Ron Stallworth (John David Washington) devine primul detectiv afro-american din departamentul de poliție din Colorado Springs, dar înrolarea sa e primită cu mare scepticism și cu ostilitate fățișă de colegii și șefii săi. Neclintit, Stallworth e decis să-și facă un nume în rândurile poliției, și să-și ajute comunitatea. Așa că își asumă o misiune extrem de periculoasă: să se infiltreze într-o grupare Ku Klux Klan, pentru a o demasca.

Pretinzând că e un rasist extremist, Stallworth ia legătura cu grupul, și în curând se vede invitat în mijlocul lor. Reușește chiar să-l întâlnească personal pe Marele Vrăjitor al Klanului, David Duke (Topher Grace), care îi laudă implicarea în progresul către o Americă Albă. Dar, pentru că investigația sub acoperire devine tot mai complexă, e nevoie ca un polițist alb să intre în scenă. Așadar, colegul său, Flip Zimmerman (Adam Driver), începe să se dea drept Ron când e nevoie de întâlniri față în față cu membrii acestui grup extremist, adunând informații despre un complot criminal. Cei doi, Stallworth și Zimmerman, fac echipă pentru a distruge această organizație al cărei scop principal este să-și “aranjeze” discursul violent astfel încât să pătrundă în rândul marei mase de americani.Detalii film:
Actori: Adam Driver, Topher GraceScenariu: Charlie Wachtel, David Rabinowitz, Kevin Willmott, Spike Lee. Regie: Spike Lee
Gen film: Biografic, Drama, Crima
Durată: 128min
Audio: Engleză
Subtitrări: Română

“Agent Provokkkator” în format Blu-ray și DVD poate fi comandat de pe site-ul ProVideo.ro: https://www.provideo.ro/cautare/Agent%20provokkkator

With love,
Cristian ❤️

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s