Ticăloasele/ The Hustle

„Ticăloasele” / „The Hustle” este noul film distribuit de Forum Film România.the-hustle-187403l-1600x1200-n-be6176d8
Filmul e o comedie ce te va face să râzi în hohote în timp ce îți controlezi buzunarele ca să vezi dacă n-ai rămas cumva fără portofel, așa, prin simpatie.
„Ticăloasele” le are în prim plan pe Anne Hathaway și Rebel Wilson, două artiste în escrocherii și în tot felul de alte stratageme menite să îi lase cu buzele umflate și cu conturile goale pe bărbații care, într-un fel sau altul, le-au greșit sau nu, vreodată.
În timp ce una e versată, stilată, sofisticată și irezistibilă, cealaltă pare a fi mai din topor, dar prin abilitățile cu care a înzestrat-o natura, printre care la loc de cinste stă inteligența sclipitoare, e la fel de periculoasă și eficientă ca prima.the-hustle-228526l
Imaginile și cadrele sunt inedite, camerele surprinzând perfect atât acțiunea personajelor, cât și o gamă diversă de peisaje și imagini de ansamblu ale locurilor.
Sunetele sunt montate la momemtul perfect și ajută mereu la accentuarea acțiunilor personajelor, iar muzica aleasă creează atmosfera dorită.
În regia lui Chris Addison și scenariul de Stanley Shapiro, Paul Henning, Dale Launer și Jac Schaeffer, pelicula are 94 de minute pline de momente amuzante dar presărate cu tensiune și suspans.the-hustle-186164l
Cele doua actrițe principale își joacă rolurile perfect, talentul lor fiind unul incontestabil. Rebel Wilson, cunoscută pentru rolurile din filmele de comedie este deliciul publicului la fiecare apariție în film. Rolul i se potrivește mănușă și folosindu-se de calitațile sale reușește să aducă spectatorul în poveste. Colega de breaslă, Anne Hathaway este o actriță extrem de versatilă, cunoscută pentru rolurile ei din producțiile de acțiune, dramă, aventură și comedie. Ea nu se lasă mai prejos de Rebel și creează momente de neuitat în film. Cele doua compun o echipă imbatabilă și astfel garantează un film așa cum nu s-a mai văzut.
Din punctul meu de vedere, „Ticăloasele”/ „The Hustle”, este o comedie de neratat, așa cum nu s-a mai văzut demult, la care veți râde în hohote! Are toate ingredientele necesare pentru o comedie de succes.the-hustle-563496l
Filmul intră în toate cinematografele din România începând cu 10 mai.

With love,

Cristian

Un comentariu Adăugă-le pe ale tale

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s