CONCURS – filme cu Tom Hardy

Împreună cu prietenii de la ProVideo dăm startul celui mai tare concurs în care vă dăm ocazia să câștigați trei filme pe DVD cu unul dintre cei mai talentați, apreciați și cunoscuți actori de la Hollywood, Tom Hardy. Cele trei titluri sunt: „Începutul”/ „Inception”, „Gangsteri de legendă”/ „Legend” și „Mad Max: Drumul furiei”/ „Mad Max: Fury Road”.filme-1.jpg
În „Inception”, Tom joacă rolul lui Eames care împreună cu echipa formată de Dom Cobb (Leonardo DiCaprio), sunt cei mai buni în domeniul periculoasei arte a extracției, adică al furtului de informații și secrete prețioase din subconștientul oamenilor în timp ce aceștia visează, când mintea lor este cel mai vulnerabilă.1987285-0
În „Mad Max: Fury Road”, rolul central, cel a lui Max Rockatansky îi revine lui Hardy, care este acum urmărit de un trecut turbulent. Max preferă să călătorescă de unul singur și să nu iși facă prieteni, dar în ciuda convingerilor sale, se alătură unui grup de supraviețuitori ai deșertului, conduși de implacabilă luptătoare Imperator Furiosa. Aceștia sunt urmăriți permanent și atacați de tiranul Immortan Joe care îi suspectează că i-au furat cea mai de preț posesie.1987291-0
Filmul „Legend” îl prezintă pe Tom Hardy în rol dublu, acesta interpretându-i pe gemenii Reggie și Ronnie Kray, cunoscuți infractori britanici, în perioada lor de glorie de la jumătatea anilor ’60.
După ce Ronnie este eliberat din închisoare, cei doi frați încep să-și consolideze imperiul în Londra, încercând să elimine cartelul criminal al lui Charlie Richardson și colaborând cu mafia americană care caută să pătrundă în oraș. Celebri și invidiați, aceștia își creează relații printre cei mai influenți londonezi, se lăfăie în bogații și par de neoprit.
Dar, la un moment dat, imperiul Kray începe să se clatine sub amenințări care apar din toate părțile. Investigația poliției ajunge tot mai aproape de adevăr, iar Ronnie este din ce în ce mai violent și paranoic, cu tendințe distructive care îl conduc la greșeli flagrante.5948211044459-3004502

Câștigător: Ramona Dogaru

Pentru a intra în tragerea la sorți, trebuie să:

Lăsați un comentariu la această postare în care să răspundeți la întrebarea „Care este filmul tău preferat în care joacă Tom Hardy?”
Și opțional să dați like paginii de facebook ProVideo.ro:
https://www.facebook.com/ProVideo.ro

Concursul începe acum și se încheie pe 18 aprilie la ora 23:59. Câștigătorul celor trei DVD-uri va fi ales prin random.org și anunțat pe e-mailul pe care îl va furniza în secțiunea de comentarii, atenție să alegeți un e-mail pe care îl verificați frecvent.

Concursul se adresează tuturor admiratorilor lui Tom Hardy și nu numai, așa că vă așteptăm să participați în număr cât mai mare.

Va urez multă baftă!

With love,

Cristian ❤️


Și nu uitați, cea mai mare gamă de filme în format fizic (DVD, Blu-ray, 4K UHD și Steelbook) se găsește pe www.provideo.ro.

312 comentarii Adăugă-le pe ale tale

  1. Vlad Andrei spune:

    Venom

    Apreciază

  2. Jesica Marin spune:

    Rocknrolla

    Apreciază

  3. Emiliana Alina spune:

    Inception

    Apreciază

  4. Clara Daniela spune:

    Locke

    Apreciază

  5. Adrian Dan spune:

    Venom

    Apreciază

  6. Dobrică George spune:

    Venom

    Apreciază

  7. Roman Andreea spune:

    Mad Max: Fury Road

    Apreciază

  8. Ioana Năut spune:

    Child 44

    Apreciază

  9. Voicu Viorel spune:

    Mad Max: Fury Road

    Apreciază

  10. Daniel Ungureanu spune:

    Venom

    Apreciază

  11. Lucian Linte spune:

    Începutul

    Apreciază

Lasă un comentariu