Green Book: O prietenie pe viată

Odeon Film ne încântă privirile cu un nou film cu 3 globuri de aur în palmares și 3 premii Oscar din cele 5 nominalizări.green-book-962483l-1600x1200-n-908ffb01
Am așteptat de mult timp acest film, însă a meritat. O producție biografică inedită, o combinație perfectă între o dramă și o comedie.
O poveste incredibilă, jucată de 2 actori talentați care au reușit să aducă pelicula pe culmile succesului.

În film este vorba despre povestea reală a unei prietenii imposibile în America anilor 60’ unde un pianist de culoare și un italo-american reușesc sa spargă barierele impuse de societate, unde rasismul și prejudecățile erau întâlnite pretutindeni.

Viggo Mortensen și Mahershala Ali au reușit să pătrundă perfect in pielea personajelor și astfel au puterea de a aduce privitorul în lumea lor, integrandu-i în poveste.

De asemenea, cadrele și coloana sonora au un rol extrem de important. Muzica se completează perfect cu momentele filmului, cadrele și imaginile fiind trase din diferite unghiuri neașteptate, lucruri ce surprind plăcut spectatorul.

Din punctul meu de vedere, autenticitatea filmului este data de povestea reală care prezintă o problemă majora din acea perioada, dar și din zilele noastre.

Recomand acest film persoanelor de orice vârstă. Puteți să îl vizionati începând cu data de 1 Martie în cinematografele din întreaga țară.

With love,

Cristian

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s