Scapă, dacă poți!/ Escape Room

„Scapă, dacă poți”/ „Escape Room” este primul film horror al anului 2019, o producție distribuită în România de InterCom Film.

“Escape Room” / “Scapă dacă poţi” este un thriller psihologic despre şase oameni care nu se cunosc între ei, dar care se confruntă cu o serie de situaţii critice, imposibil de controlat şi care trebuie fie să-şi pună mintea la contribuţie pentru a le depăşi, fie să moară.
Povestea filmului este una foarte interesantă, captându-mi atenția încă de la lansarea trailer-ului. O nouă interpretare, o nouă viziune a poveștii conturată de Bragi Schut, regia aparţinându-i lui Adam Robitel și producţia este asigurată de Neal H. Moritz şi Ori Marmur. Scenariul a fost scris de Bragi Schut şi Maria Melnik. Echipa care stă în spatele acestui impresionant film este una indestructibilă, împreună reușind să obțină un rezultat neașteptat și impresionant. Efectele speciale, de asemenea îți captează atenția fiind o provocare și pentru echipă, lucru declarat de însuși coordonatorul de efecte speciale Max Poolman.

Decorurile au devenit ele însele personaje de sine stătătoare ale filmului, explică Thomas: “Toate camerele au preluat înfăţişarea personajelor şi a istoriilor care stau în spatele lor, iar fiecare cameră are propria sa încercare”.

De asemenea, cadrele și imaginile sunt inedite, camerele fiind poziționate în locuri neașteptate surprind astfel fiecare detaliu, iar acțiunea și momentele de tensiune sunt trăite la intensitate maximă de către spectator.
Taylor Russell, Logan Miller, Deborah Ann Woll, Jay Ellis, Tyler Labine, Nik Dodani şi Yorick van Wageningen sunt actorii aleși pentru a juca în această peliculă horror. Trebuie să recunosc că preferata mea este Taylor Russell care o interpretează pe Zoey. Interpretarea ei este de excepție. Însă, nici colegii ei nu se lasă mai prejos reușind să mă ducă în lumea lor pe parcursul difuzării filmului.(l to r) Jay Ellis, Taylor Russell, Nick Dodani, Deborah Ann Woll and Logan Miller star in ESCAPE ROOM.
Fiind un pasionat al filmelor horror, am avut așteptări mari de la noua producție, și pot spune că am fost plăcut surprins să văd că noul film “Escape Room” abordează teme noi, inedite și cel mai important lucru este că au existat cu adevărat momente horror neașteptate care te făceau să tresari.
Recomand acest film pasionaților de producții horror și persoanelor care doresc să aibe parte de câteva minute de tensiune și întâmplări neașteptate.

Filmul apare in cinematografele din întreaga țara începând cu data de 1 Februarie.

With love,

Cristian

Un comentariu Adăugă-le pe ale tale

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s