Cum să-ți dresezi dragonul 3/ How to Train Your Dragon: The Hidden World

“Cum să-ți dresezi dragonul 3” este cea mai nouă animație distribuită de Ro Image în România.

Așa cum mă așteptam, partea a treia a seriei nu se lasă mai prejos față de precedentele și a reușit să-mi capteze atenția încă din primele minute.
DreamWorks Animation prezintă o poveste despre maturizare, despre găsirea curajului de a înfrunta necunoscutul, și despre cum nimic nu te poate pregăti pentru momentul în care trebuie să renunți la cineva drag.

Ceea ce a început ca o prietenie neașteptată dintre un adolescent viking și un neînfricat dragon, Furia Nopții a devenit, deja, o aventură de-o viață. Bine ați venit la cel mai uimitor capitol al uneia din cele mai îndrăgite francize din istoria filmului – Cum să-ți dresezi dragonul 3!
Acum șef și conducător al Insulei Tontului, alături de Astrid, Sughiț a creat o utopie glorios de haotică pentru populația de dragoni. Apariția bruscă a Furiei Luminii coincide cu cea mai sumbră amenințare care a planat vreodată asupra orășelului lor, așa că Sughiț și Știrbul trebuie să părăsească singurul cămin pe care l-au cunoscut vreodată și să pornească într-o călătorie spre o lume ascunsă despre care se știe că există doar în legende. Pe măsură ce li se dezvăluie adevăratul destin, dragonul și călărețul său vor lupta împreună, până la capătul Pământului, pentru a apăra tot ce a ajuns să le fie mai drag.

Filmul este unul foarte bine realizat, efectele speciale 3D sunt minunat integrate și reușesc să ducă spectatorul într-o altă lume.
Această peliculă este o combinație între mai multe categorii: acțiune, aventură, dar și comedie. Este un film de familie pe care îl recomand tuturor celor care doresc sa se relaxeze pentru câteva ore și să “călătorească” într-o altă lume, acolo unde grijile cotidiene nu își au locul.

Filmul poate fi vizionat începând cu data de 1 Februarie 2019 în cinematografele din întreaga țară.

With love,

Cristian ❤️

Un comentariu Adăugă-le pe ale tale

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s